Madde 2.0

Dag 3

Dagens goda gärning

Ja, har ju fått dessa sms ett tag nu, och idag bokade jag tid för att lämna blod igen. Blodtrycket som läkarna pratar om är inte alls så höga som dom vill påstå, även om det är bra om jag kan få ner det lite till. Klart jag förstår allvaret i det, men läkare älskar att skriva ut piller bara.

Att bli tappad gick bra, Så smidigt idag. Hb värdet är toppen så nu kan jag andas ut ett tag till. Efter lite fika så åkte jag hem igen, nöjd med dagens goda gärning. Nu börjar det bli kul att lämna då kommenterarna är att oj vad många gånger du lämnat.

Middagen idag

Min tur att laga mat och visste inte vad jag ville ha. Såg en bild på ungspannkaka och vad sugen jag blev på det. Sällan vi gör det hemma, men desto godare då det sker. Lite bacon i och sen är det bara att njuta av maten. Kanske inte det nyttigaste, men ändå.

Dagens tanke.

ja allt är ju en process och känner mig ändå så nöjd med mig själv. Vet att jag är på gång, tittade inte ens åt en guldnougat i affären, som jag är så svag för. Kostade på mig en chokladboll på blodgivningen Känner att detta kommer jag fixa vilket är så skönt.

Vet att klockan inte är mycket, men är galet trött så nu kommer jag krypa ner i sängen och sova. Förhoppningsvis kommer jag upp i tid i morgon så jag får något gjort

kramar Madde

18 reaktioner till “Dag 3”

 1. Jag kan tycka att det är jättegott med ugnspannkaka, det var en av mina favoriträtter i skolan 🙂 Har gjort det mycket till barnen, smidigt då det sköter sig själv i ugnen.

  Gilla

 2. Jag är imponerad av er som lämnar blod. Jag hade verkligen inte klarat av det 🙈. Så himla gott med ugnspannkaka. Det var länge sen jag gjorde det här hemma. Tack för tipset 😄😄

  Gilla

 3. Det var längesen jag åt ugnspannakaka, tycker den är godast när jag dagen efter värmer bitar i stekpannan i mkt smör 🙂 Min blir inte lika porös som de ska vara då jag använder glutenfritt mjöl. Heja dig som lämnat så mycket blod, mitt vill de inte ha då jag har astma (fast den är ju i princip borta nu så kanske de vill ha det nu…)

  Gilla

 4. Så känner jag med när jag har gett blod. Att jag har gjort en god gärning 😊. Får se när jag får lämna nästa gång.
  Det är så gott med Ungspannkaka 😋. Jag brukar ha i purjo, fläsk. Så den bli lite mer matig.
  Ibland skönt att lägga sig tidigt.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 5. Bra att kunna stå emot något som man verkligen vill ha. Jag med försöker lära mig det ang socker. Det är svårt men ibland är det oxå värt det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s