Allmänt

Årskrönika 4

Oktober

Månaden då vi fick gå på boozt i Falkenberg igen. Som jag längtat. Det firades 10 årsjubileum med allt vad det innebar. Skrattyoga, dans, föreläsning, ja listan kana göras lång. Till det, SPA och god mat. Till det, goda vänner, mycket skratt och bara en stund att få vara i nuet. Vardagslyx.

Vi hade en mini babyshower. Det var ju tur då lilltjejen tittade ut lite för tidigt. Stora syster tyckte detta var så roligt och sen har hon ritat blöjtårtor. Tänk vad viktigt sådant här är, och ibland inte där man tror från början. Den blivande mamman insåg att allt blev så tydligt med paketen och blöjtårtan. Så kul att överraska.

Oktober månad är ju halloweenmånaden. Blev två besök på liseberg och dom hade gjort så fint. Så kul och det nya området var så bra gjort. Första gången med barn och andra bara jag och min man. Blir ju lite olika.

November

Vi var på den obligatoriska rosettändningen på posthotellet. Bra kör och väldigt trevligt. Det har blivit lite av startskottet för julen hos oss. Vi åkte hem direkt efteråt, och bara var. Min energi har ju inte varit på topp om man säger så.

Träffade vänner och gick på kajskjul 8. Arvingarna hade sin krogshow där. Började med lite champagne för att sen äta en god två rätters middag och show. Så trevlig och välbehövlig kväll. Så sällan jag går ut och roar mig. Det får ändras på till nästa år eller hur?

Det har blivit tradition att åka till Tjolöholms slott på deras julmarknad. I år var inget undantag och mötte upp äldsta dottern med familj. Strosa runt, fika och den obligatoriska turen med häst och vagn. Går ju inte att ändra på dessa tradtioner.

December

Jag hade så mycket tankar men inget blev som vi tänkt oss. Samtidigt så gjorde det inget för det hände trots allt så mycket positivt. Vi åkte till Tyskland och Rostocks julmarknad. Som jag längtat och vi hade det så bra. I bussen hem fick jag resa på att jag blivit mormor igen. 8,5 vecka för tidigt.

Då dom låg inne så blev det pusslande med stora tjejen och vi var många som fick hjälpas åt. Det fixades julgodis tillsammans i alla fall. Vi ville göra det så normalt det bara gick efter omständigheterna. Ingen av dom fick bli sjuka och nu går det så mycket varav RS är det farligaste i deras situation.

I sista sekund så hann vi med ett besök på liseberg också. Så vackert med alla ljus även om man såg att även dom dragit ner. Vi åt räkmackor hos min kusin, planerade kommande resor och hade en lugn både jul och nyår.

22 reaktioner till “Årskrönika 4”

 1. Önskade någon kunnat överraska mig med en babyshower. Dock blev det allt att fixa en själv och inte helt fel blev ju det. Men vad fint utav er att överraska med en babyshower. För det betyder så mycket och man blir verkligen så överlycklig som nybliven mor. Spännande och mysigt.

  Gilla

 2. Vilken härligt resumé och en tur till Falkenberg är ju inte fy skam. Tycker deras spa är så underbart men var längesedan jag var där faktiskt. Skratt yoga lät ju kul med. Och babyshower och Liseberg – möte varit riktigt härliga höjdpunkter

  Gilla

 3. Det var en hel del trevliga saker som hände under årets sista kvartal.. 10-årsjubiléet på Boozt lät jättetrevligt, och babyshower måste ju ha varit en riktig höjdpunkt😊

  Gilla

 4. Så trevligt du hade det i oktober, november och december. Vilken tur att ni hade en mini babyshower när ni hade då som du skrev titta Lill tjejen ut tidigare. Den där rosett tändningen verkar vara ett mysigt sak att åka på.

  Gilla

 5. Trotts din mindre energi. Så låter det som att oktober, november & december var ändå bra månader för dig. Du gjorde en massa roliga saker 😃. Så kul! 😃🤗. Är lite avundsjuk att du va å såg Arvingarnas krog show. Hade jag med velat gått på.
  Kul att gå på Lissan både när det var halloween 🎃 & jul 🎅🎄✨

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s