Madde 2.0

Dag 4

Så trött

Jag hade nog sovit dåligt i natt. Gör alltid det då jag vet att klockan skulle ringa klockan 4. Nu var det inte jag som skulle upp, men min man skulle till Dublin med vänner. Vi ville säkra upp och ställde två klockor. Sen kunde jag inte somna om. Helt OK ändå, men kom i säng allt för sent då maten skulle komma vid 23. Tror dom löste det med en bil till eller nåt för kvart över 9 var dom här. Så skönt ändå då jag inte orkar vara uppe så länge.

Fick inte gjort så mycket men kanske behövde det just idag. Ja ibland behöver man sådana dagar också.

Rådjursadel

Låg ju inte på soffan hela dagen utan var nere på gården också. Var ett tag sen och det är alltid lika roligt. Idag serverades rådjurssadel, och det var så uppskattat bland våra äldre. Till det, alla härliga samtal mellan dom. Så många goa skratt, och man får absolut inte vara känslig. Sen är det roligt att se då de skapar nya bekantskaper och går vidare tillsammans efter middagen hos oss. Är så tacksam över att jag får vara en del av detta.

Helt klart en mellandag hos mig, men det kommer ändra sig.

Kramar Madde

15 reaktioner till “Dag 4”

 1. Vad kul att han får åka iväg lite med vänner 🙂
  Ja det är ett bra sätt o ställa klockan två gngr så man inte missar 🥰

  Gilla

 2. Jag är likadan, när jag vet att klockan ska ringa ovanligt tidigt sover jag jättedåligt. Som om jag är rädd att jag inte ska vakna, men jag vaknar ju när hunden sväljer, haha!

  Skönt med lite lugnare mellandagar ibland. Har också haft en sådan idag och det har varit väldigt skönt!

  Gilla

  1. Eller hur? Satt och pratade om det på jobbet. Är över 50 ( 60 minus börjar det ju bli) och har kanske försovit mig rejält 2´-3 gånger i hela mitt liv. Sen har jag vaknat lite sent ett par gånger till, men inte mer än att jag får lite mer bråttom.

   Gilla

 3. Låter riktigt trevligt. Tänk om man fått vara där och uppleva glädjen med er alla. Låter så mysigt och något man definitivt kommer att minnas för livet! ♥️

  Gilla

  1. Ja, tror att det är en viktig bit och där sviker samhället. Bara det enkla som att få träffas, äta en bit mat och umgås. Många äldre har inte råd att gå ut och äta, eller gå ut och fika så detta blir så bra.

   Gilla

 4. Skönt att maten kom tidigare än det var tänkt. Förstår att du sov dåligt om alarmet skulle gå i gång vid fyra på morgonen det hade nog alla gjort. Du verkar trivas att jobba på gården och jag tycker det är så bra att något sådant finns.

  Gilla

 5. Skönt. Då får du några dagar med ensamtid nu då. Nu när din sambo åker till Dublin med vänner.
  Slö dagar är viktigt att ha det med 🙂. Trevligt att träffa folk & äta gott 😊.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Jag vet hur det är, det är samma för mig. När jag ställer mitt alarm så sover jag sämre, har svårt att somna och sover inte så djupt. Hoppas du fick vila upp dig 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s