Allmänt

Drömmar

Konstiga drömmar

Godmorgon.

Tror det händer mycket i mitt liv just nu och har nog lite svårt att få rätsida på det. Under flera nätter så har jag drömt konstiga saker men minns inte i detalj vad. Däremot har jag då jag vaknat undrat vad som hände. Med all säkerhet så är det säkert mycket som behöver sorteras.

Varför drömmer vi?

Det verkar de lärda fortfarande tvista om. Men vad jag kunnat se så verkar de flesta överens om att det beror på bearbetning av saker som hänt. Läste just en artikel om just det. Vi kanske får ett svar så småning om. Vad vet jag. Intressant är det i alla fall. Oftast minns jag ingenting, men ibland så.

Tror jag är vaken.

Vet däremot att jag tror jag varit vaken då jag ligger och tänker. Min man däremot säger däremot att jag sover. De nätterna vaknar jag definitivt inte utvilad måste jag säga. Kanske sover väldigt lätt och tankarna snurrar. Vet egentligen inte alls. Oavsett så är det väldig skumt.

Fortsättning på en dröm

Ja, har ni varit med om det? För många år sen, var kanske lite drygt 20 år gammal hade jag en sådan period. Vill ni höra om den drömmen? Om ni ser likheter med Harry Potter så var detta ett par år innan de böckerna kom ut i Sverige.

Jag är på en stor brant gata. Gatan slutar mot vattnet. Den här gatan ska finnas i verkligheten, i en känd amerikansk stad. Har sett det på film flera gånger., men vilken stad det handlar om är totalt borta. Det är fyra filer, två åt vart håll, och gångbana med palmer i mitten. Affärer på varje sida.

Jag kommer in i en konstig affär, med mycket gammalt i. Tittar mig omkring, och pratar med affärsbiträdet. Hon visar mig in bakom kassan in i ett annat rum. Där finns sådana där magiska saker och sen öppnar hon en dörr ut. Kommer in i en helt annan värld, ändå en normal. Stad fortfarande, mycket folk, men alla pratar och umgås. Fler affärer, nån pub och alla verkar glada och att dom mådde bra.

Egentligen hände inte så mycket mer i den världen utan att det var allt. Däremot återvände jag dit ett par gånger i mina drömmar, men sen försvann dom. Däremot minns jag det så väl.

Har ni råkat ut för något liknande?

Kramar Madde

8 reaktioner till “Drömmar”

 1. Jag hade en dröm som återkom ganska ofta – en affär med stora skyltfönster som var akvarier … en hästdragen vagn som hämtade mig … sen vaknade jag alltid. Nu är det nog minst 30 år sedan jag hade drömmen … konstigt.

  Gilla

 2. Drömmar är underliga, jag kommer ofta ihåg vad jag drömmer och mycket speglar sig i den verklighet vi lever i – som att man påverkas av det som sker. Ofta drömmer jag om saker som jag ändå kan ta på – som känns verkliga på något sätt. Lite som att man skulle kunna påverka vad som skall hända – svårt att förklara

  Gilla

 3. Det var kanske ditt intresse för det här med kristaller, Tarot osv som visade sig i drömmen? Låter som Los Angels förresten 🙂

  Denna veckan har jag drömt mycket , mycket olika. Har dock sovit ganska dåligt & vaknat mkt så tror att jag inte varit så mkt i djupsömn. På väg hem till min säng nu så hoppas på bättre sömn inatt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s