Madde 2.0

Dag 5

Ligger lite efter

Igår var det sista dagen på min tre dagars ledighet, och behövde nog de här dagarna utan någon press alls. Hade extremt svårt att ta mig ut fåtöljen igår. Satt riktigt gott i den, men behövde ju det.

Åkte in till stan och föll för frestelsen igen. Var bara tvungen att smaka på deras hasselnötslatte. Så onyttigt, så gott. Fick den för halva priset igår, och tog deras galet goda mandelkaka till. Funderar även på en kaffeprenumeration igen. Kommer jag ta classic för 199 kronor i månaden så kommer jag inte frestas till allt goekaffe. Jag kan ändå sätta mig på fiket där jag trivs så gott, och får lite tid efter eller innan jag tränat. Ja den tål att funderas på.

Däremot ska jag nog hålla mig ifrån sådant här då magen rasade totalt. Försökte ta mig hem så fort som möjligt men då hade det skett en trafikolycka utanför vårt så vagnarna gick en annan väg. Min otur. Fick ta bussen, men den tar ju lite längre tid då den åker runt betydligt mer. Vill ni veta hur det gick? Jag hann.

Utslag och halsbränna

Både delarna kom igår, och även om nässelutslagen inte var så farliga så är det ju inte kul Kliar ju sönder mig av dom. Nu har det ändå varit betydligt mindre av dom som tur är. Halsbrännan däremot.. Den är inte rolig, men ska jobba med den också. En vecka kvar lite drygt tills jag försvinner in i en liten hälsobubbla. Som jag längtar.

Min man shoppar

Ja, som jag skrivit tidigare är jag ensam hemma då min man är med kompisar på Irland. De ska lyssna på musik och dricka öl i två dagar men idag kommer han hem. Skickade en bild på yngsta sessan och sen får jag den här bilden. Då har de tuffa pojkarna varit och tittat på babykläder. Hans kompisar spelar i ett rockband och har gjort en del spelningar i Dublin. Vi brukar skoja om att han har inga barn men ett gång barnbarn fick han. Som det kan bli. Det är lite konstigt det där. En annan man jag pratat med sa samma sak. Inga barn men så plötsligt blev han morfar.

Detta var min dag igår. Idag fortsätter vi framåt.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dag 5”

 1. Dom där frestelserna alltså. Varför ska dem finnas? Varför blir man inte lika ofta frestad av att äta fruktsallad t.ex. 😊. Va ju bra att du fick latten för halva priset. Å låter mysigt att fika på fik. Vilken tur att du hann hem 😅.
  Fy. Halsbränna låter inget roligt att få. Hoppas att hälsobubblan går bra för dig 🙏🏻.
  Ja, det var ju lite gulligt att tuffa killar tittar på bäbis kläder i Dublin 😊
  Jepp, nu fortsätter vi framåt.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Det är ju lite gulligt ändå att tuffa män går och tittar och köper bebiskläder, då ser man att även dom har en mjuk sida. Vad roligt att han kommer hem nu. Det är aldrig kul när spårvagnarna åker ur spåren

  Gilla

 3. Tycker du gjorde rätt att ta en fika på espressohouse. De har ju så gott kaffe där däremot skulle inte jag kunna dricka helt svart kaffe utan måste ha något annat i också. Så fint av honom att handla till lillen.

  Gilla

 4. Frestelser är svårt att stå emot. Men man ska tillåta sig en fika om.dagen.
  Unna din en prenumeration det är du värd..är ju så gott att sätta sig på sitt favo fik och slappa med en god kaffe. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s