bok och film

Bokrecension #2

Ska verkligen försöka få till en bok i veckan då det egentligen är väldigt avkopplande att lyssna. Funkar väldigt bra då man gör annat samtidigt, och även på all tid jag kommer lägga på hagabadet.

Så putsas en skitstövel

Ja det var boken jag lyssnade på den här veckan. Det handlar om två kvinnor Carina och Agneta bästa vänner, men så olika. Agneta, den storrökande vindrickande väninnan och Carina som lever ihop med Mats.

Mats reser en hel del på jobbet och Carina är ensam mycket. Agneta tycker hon känner igen Mats och misstänker att han redan är gift med en före detta kollega till henne. Hon försöker berätta det, men Carina vill nog inte lyssna.

Vad tyckte jag då?

Nja, ganska seg till att börja med, men kom igång lite sista fjärdedelen. Där kunde jag skratta lite, samtidigt som tankarna gick till en gammal dejt för många år sen. Ett stort svin alltså, som hade väldigt svårt att hålla sig till en. Hämnden är ljuv om man säger så.

Det är inte den boken jag skulle rekommendera att läsa/lyssna på så jag ger den MM. Som sagt var. Feelgood är inte helt enkelt för att få det bra.

13 reaktioner till “Bokrecension #2”

  1. Jag kan bara inte lyssna på feelgood när huvudpersonerna heter Göran, Mats osv det går bara inte. Hahaha
    Jag älskar feelgood och det är i princip det enda som jag läser. Dock lyssnade jag på den första boken om de sju systrarna i höstas, jag tyckte att den var så hemskt dryg. Men jag får väl lyssna på de andra också så jag får veta var alla kommer ifrån. Har du läst böckerna?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s