Allmänt

Dag 10

Tisdag

ja här är det varken roliga bilder eller texter. Det ända jag gör är att jobba just nu och orkar knappt med mer saker än just det.

Idag är jag ledig i alla fall, och kommer ta det väldigt lugnt. Vädret är blåsigt och ser så ruggigt ut. Vart tog vintern vägen?

Vi hade APT och berättade även på jobbet nu vad jag ska göra. Nu får verkligen ingenting hända, jag får inte bli sjuk, eller att något annat händer. Jag är så otroligt taggad för detta,

Provtagning

Skrev ju sist att det kommer ingå två hälsokontroller, med provtagningar. Fick länken igår, och det var helt klart bättre undersökning än vad jag trodde. Då kursen är klar kommer vi få ta proverna igen just för att se vilka förändringar som skett inne i kroppen. Det är också viktigare än just siffran på vågen.

Tjatar om detta nu, men ser fram emot det så mycket.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Dag 10”

 1. Skönt med ledig dag 😊. Det är ju det här som är vinter äxå. Ruggigt väder 😉.
  Vad roligt att du är taggad att göra andra saker på jobbet 😃👍.

  Spännande med prov resultaten. Å få reda på vad som har skett i kroppen. Det är ju det som är ovist när man gör en hälsoresa. För man känner ju inte vad som sker inne i kroppen. Nä, vågen är egentligen helt onödig, helt oväsentlig.

  Lycka till fina du❣️kram🤗

  Gilla

 2. Samma här det är verkligen bara jobb och jobb, och lite vabb i morgon med som krydda på moset. Kul att du är taggad för det, nej då får du hålla dig frisk så du kan göra de proverna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s