Allmänt

onsdagsfeeling

onsdagsfika

Vi hoppar väl fredagens FFF och försöker köra onsdagens istället. Onsdagar passar bättre in i mitt liv så då får det bli min dag,

Onsdagsfikan fick bli lite te på espressohouse. Börjar tröttna på allt godiskaffe, och tycker inte det är lika gott som förr. Varför inte njuta av en god kopp te istället? Får ju ändå en stund här. Idag föll valet på green passion med toner av mango och havtorn. Jag som inte är teälskare tycker så myc

Onsdagspresent

Det blev inte bara en utan två presenter. Gick in på stadium outlet för att titta efter ett par träningsbyxor, De som passar är lite trasiga, och de andra för små. Har ju gått upp en hel del och vill ha något bekvämt då jag sätter igång igen. 150 kronor fick jag betala och det kändes ändå helt ok.

En ny sport-bh behövdes oxkså. Även de har ju blivit större. Sen har jag så svårt för de som är mer som en topp, vill ha knäppning. De är inte helt enkla att hitta, men lyckades på Lindex. Till det, 20% rabatt. Sådant gillas. Nu är jag redo för pure change Vill bara att det startar nu. Är så taggad, och längtar så mycket,

Onsdagsfokus

Ja det får bli att få umgås med sessan ikväll. Ja det blir biomys för de vuxna så då får jag äran att vara med sessan ett par timmar. Nu kommer hon nog sova den största delen, men vad gör det. Saknar mina prinsessor då jag inte är nära dom. Nu kommer det bli tio veckor då jag inte kommer ha tid på samma sätt.

Ja så ser min onsdag ut, och det känns helt ok.

Kramar Madde

12 reaktioner till “onsdagsfeeling”

  1. Te är alltid gott:D speciellt en kall vinter dag ! Det var ju verkligen inte farligt för ett par träningsbyxor:D mina favoriter kostar 700 kr 🤣 så köper inte så ofta haha

    Gilla

  2. Bra att du hittade träningsbyxor för 150kr. Jag tror jag gav runt 500 för mina rosa. Lite dyrt men de var helt klart värd pengarna. Det låter bra att du är taggad inför purechange. Jag själv dricker inte te och har aldrig gillat men förstår om du blivit lite trött på allt godiskaffe som du skriver.

    Gilla

  3. Mango är så gott. Jag är heller ingen te älskare men just mango i annat är gott 🙂 bra du kunde hitta ett par byxor du vill kånna dej belväm i. Det är ju det viktigaste 🥰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s