Allmänt

Fick en P bot

Den här satt på rutan

Godmorgon. Som jag skrev igår så skulle jag träffa sessan och igår kväll åkte jag dit. Där har man APP betalning av parkeringen och naturligtvis gjorde jag det som vanligt. Så smidigt tycker jag. Man betalar för exakt tid man parkerar och kan även förlänga parkeringen fast man sitter inne. Älskar verkligen det här systemet. I alla fall fram till i går.

Då jag skulle åka hem undrade jag vad som satt på rutan och visst var det en p bot. Svår att se i mörkret men irritationen var stor då jag åkte hem.

Väl hemma så fick vi dubbelkolla så jag gjort rätt och vi kan inte se några fel samtidigt så säger P vakten att han kollat allt. Som tur är så kan man bestrida boten via nätet, så hoppas det går fort att få klarhet i det här. Skickade ju även in kvittot på att jag betalt.

Nu för tiden kan man fixa detta via deras hemsida och det första som kommer upp är att dom har problem med sina system. Ja har man ett känt problem kanske man inte ska ut och lappa bilar just den tiden? Låt p vakterna lappa där det helt uppenbart är felparkerade bilar där det kan vara en fara.

Hade jag verkligen gjort fel hade jag nog reagerat på ett annat sätt, men få en bot då man faktiskt har betalt är så jäkla surt.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Fick en P bot”

 1. Min man har lycktas bestrida två P-bot var av den ena var en app-betalning. Så stå på dig!
  Själv har jag lyckats få två P-botar, den ena för att jag helt glömde bort att lösa biljett och den andra för att jag glömde bort att förlänga tiden. Kul, eller inte.
  Hoppas att du får rätt!
  Kram

  Gilla

 2. Fy tusan så himla surt! Personligen är jag ganska less på ett flertal krångliga parkeringssystem i närliggande städer. För när tekniken strular får man själv lägga tid som man kanske inte har, på att få rätt och slippa betala dyrt. Men det viktiga är att du bestrider och får en bekräftelse på att du har gjort det. Jag ringer helst och pratar med någon, för då reder saker ut sig fortare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s