Allmänt

Söndag hela dagen

Tog mig till gymmet.

Trodde att dom öppnade 8 även på söndagarna, men vad fel jag hade. De tog sig lite sovmorgon så klockan 9 hängde jag på låset. Träningen blev inte så bra som jag tänkt mig då jag var tvungen att lämna ca en timme efter att dom öppnat för att hinna med att åka till jobbet. Körde lite mage och rygg, men även axlar och ben fick känna på det. Trots förutsättningarna är jag ganska nöjd med att jag kom iväg. Kunde faktiskt ligga kvar i soffan.

Journatt på jobbet

Tolv checkade jag in på jobbet för ett tjugotvå timmars pass. Det är länge vi är på plats, men får ju sova. Dagen har gått väldigt bra, men något är det som gör att man alltid är lite extra seg på söndag kväll. Spelar ingen roll hur lite man än gjort så är det segt att jobba just den dagen.

Långledigt

Tio dagar ledigt har jag framför mig och som jag längtar. Går ju inte på förrän nästa gång jag jobbar helg. Ska bli så skönt känner jag och då kan jag satsa allt på träningen. Det är så mycket lättare att fokusera på det då jag inte behöver jobba också. Längtar verkligen så mycket efter detta just nu.

Hoppas er helg varit bra, Min har egentligen varit det, trots att jag varit på jobbet största delen.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Söndag hela dagen”

 1. men vad härligt med lite ledighet. och vad duktigt du är som ligger i med träningen. Jag brukar träna lite med min kille ibland , men jag är så otränad så känns mest som ja gnäller och tycker allt gör ont när vi håller på XD ❤

  Gilla

 2. 22 timmars jobb!? Det låter som väldigt tunga pass. Vad jobbar du med och jobbar du ofta så? Det är faktiskt starkt av dig att bege dig till gymmet trots att du precis lämnat en sånt arbetspass bakom dig. Förstår att man blir trött och seg av att behöva vara på alerten så länge. Njut nu av dina välförtjänta 10 dagar! ❤

  Gilla

 3. Som du säger. Alltid något med träningen än att ligga i soffan hemma 🙂.
  Mm söndagar är en seg dag. Bara förbereda för ännu en ny vecka med jobb & så.
  Gött med 10 dagars ledigt. Så du kan fokusera på träning & annat än jobbet.
  Kul att läsa vad du kommer hitta på dessa 10 dagar ledigt 😊
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s