Allmänt

Vem är jag?

Vem är jag?

Då var det dags att svara på de första frågorna i min bloggutmaning. Det blir en liten presentation av vem jag är. Många har hänt med under lång tid, men har väldigt många nya läsare nu efter att jag bytt portal. Så kul tycker jag. Svarar ni på frågorna, länka gärna hit och skriv en liten notis här så jag hittar dig. Så kul om vi kan bli många som sprider lite semesterfeeling här.

1 Namn Madeleine heter jag, kallas för Madde. Mitt bloggnamn kommer ifrån mina resor ifrån Grekland där de flesta hade svårt för just Madeleine utan vill ha ett a på slutet. Därav Madelena.

2 Ålder Ja, jag vet, man ska inte fråga om åldern på en kvinna, men det struntar jag i . Är 55, men fyller 56 i mars. Då dom mätte den metaboliska åldern på mig var det inte så rolig läsning. 70 pratade dom om då. Samtidigt är jag rätt barnslig så 25 kan stämma in också. Bara att välja.

3 Bor. Ja det gör jag också. Har en bostadsrätt i Östra centrum i Göteborg. Många upplever nog detta som lite utanför men inom en halvtimmes promenad når jag centralstationen, nordstan, liseberg, och avenyn. Det är väl ändå helt ok? Ökar vi på en halvtimme så har vi slottskogen och Linné också.

4 Civilstånd. Sen 12 år tillbaka är jag gift med mitt livs kärlek. Han är inte far till mina barn, men världens bästa Peter för våra barnbarn. Visst är det intressant att man kan få barnbarn men inga barn?

5 Barn. Ja, jag halkade in lite på det redan på förra frågan. Ja, jag har fyra döttrar mellan 30-38. Till det är jag berikad till fyra barnbarn och även där är det fyra tjejer. Här blir det inget annat.

6 Husdjur. Räknar man bort alla dammråttor så bor en stor madame här. Svea heter hon och är en lurvig äldre kattdam. Allra helst vill jag ha hund igen då jag mest är hundmänniska. En halvstor en som orkar följa med på långa promenader och tycker om att röra på sig.

7 vad gör jag på dagarna? De flesta tänker nog jobb, och arbetar som stödassistent på ett LSS boende, Har gjort det i säkert 30 år och bara älskar det. Arbetsplatserna har varierat då jag varit på fritids/kortis, skola. arbete, boende för yngre vuxna och nu har vi ett gäng pensionärer. Är så tacksam över att jag får vara en del i deras liv.

8 Intressen/hobby Gillar att se mig omkring i både Sverige och världen. Vill uppleva så mycket det bara går, Umgås med mina barnbarn, träna, Har alltid jobbat som volontär i mitt vuxna liv. Till det, det andliga, ( vill inte säga att jag är medial utan mer att alla har det inom oss) De lugnare formerna av yoga.

9 En bra sida. Tror och hoppas att jag bryr mig om andra, hur de mår. En del tror jag är nyfiken då jag frågar, men inget kan vara mer fel. Vill verkligen att alla ska må bra i min närhet. Till lite mer ytliga saker. Är not rätt duktig på att fixa fester också. Vill verkligen att alla ska trivas och att det ska bli bra även med små medel.

10 En dålig sida. Det här kanske låter konstigt med tanke på det jag skrev ovanför. Min dåliga sida är att jag kan vara väldigt disträ och är grymt dålig på att planera. Men det kanske yttrar sig mest på saker jag tycker är ganska tråkiga. Skjuter gärna upp sådant.

Ikväll delar jag med mig av ämnet ni ska dela med er av i morgon igen.

Kramar Madde

20 reaktioner till “Vem är jag?”

 1. Eftersom jag följt dig ganska länge nu hade jag lite koll på dig 🙂 Men nu fick jag iaf grepp om att du har fyra döttrar!
  Ska haka på din utmaning och förbereda lite svar inom kort!

  Gilla

 2. Det var roligt att få läsa ett inlägg om vem du är. Jag har ju läst din blogg länge, så mycket hade jag förstått av dina inlägg. Men t ex att du har så många som fyra döttrar hade jag missat😄

  Gilla

  1. Precis, visst lär man känna de bakom bloggen en hel del, men alltid kul med lita ny info. Jodå fyra tjejer har jag, men en vill absolut inte vara med så ibland skriver jag nog bara dottern 🙂

   Gilla

 3. Vad kul att få känna kvinnan bakom bloggen. Är en nygammal läsare men verkar ha missat all information om dig. Kanske du hittar din lista inne hos mig i morgon 😉

  Gilla

 4. Vad spännande läsning.. simpla frågor att ställa men sånt man inte tänker på så var kul att få läsa. Jag kommer absolut besvara. Återkommer när jag har inlägg uppe 💕

  Gilla

 5. Vad fint att läsa om dig och sambon och att ni är så fina med varandra och tillsammans. Samt jag har nog trott att du hade två döttrar, men så kan det ju vara då man inte vet. Har bara sett två barnbarn också tror jag, tänk det finns man ej. Ja åldern det är ju bara en siffra, man är som man gör sig liksom

  Gilla

 6. Det här var ett inspirerande inlägg och så roligt att få lära känna dig lite närmare. Att bry sig om andra är verkligen den finaste egenskapen och det verkar ju som att du har valt rätt jobb genom åren, med tanke på att du visar omsorg om andra. Enligt min mening är det alltför få som stannar upp och frågar hur andra mår, så en gnutta ”nyfikenhet” skadar inte. Mer sånt! ❤

  Gilla

  1. Ja en genuint intresse är aldrig fel 🙂 Vi är för dåliga på att bry oss om andra. Hade en jättejobbig sak för drygt två år sen. Blev så otroligt varm inombords då en ytlig bekant messade och frågade, och även frågade om hon kunde göra något. Kändes äkta och det då jag vet att hon hade jobbigt själv.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s