Allmänt

hundra frågor på tio dagar #2

Första dagen gjord

Ja nu har jag skrivit första inlägget och dags att fokusera lite mer vad de här dagarna ska handla om. Vår/ sommar/ och semester. För visst längtar vi alla till dess?

I morgon ska vi lista 10 vårtecken. Några kanske redan har kommit, några väntar vi på ett tag till, men oavsett. Alla gör att vi mår så mycket bättre, och många kan vara olika för oss alla. Så vad är era? Glöm inte att kommentera och länka.

Kramar Madde

7 reaktioner till “hundra frågor på tio dagar #2”

  1. Så roligt att du gjort första inlägget med tio frågor. Jag tror alla längtar till sommaren och semestern. Även om jag bara ska ha två veckor då jag kommer klättra på väggarna om jag tar längre. Ska hoppa på detta med 100 frågor från och med idag då jag fick hjälp att flytta min blogg från nouw till wordpress av madeleine.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s