Allmänt

Veckans positiva #7

Veckans viktigaste inlägg

Godmorgon förresten. Ja nu är det dags för veckans viktigaste inlägg och det är då jag ska lista veckans fem positiva.

1 Stormen som kom av sig.

Vi hade nog förväntat oss så mycket värre av Otto än vad det faktiskt blev, Visst är det lite häftigt med dessa naturkrafter, men skadorna de ger är inte lika roliga.

2 All positiv respons

Ja helt klart peppade det mig så mycket. Allt det positiva jag fick efter inlägget på Hagabadets sociala medier. Det värmer och det gör så mycket för att fortsätta resan.

3 Mellansessan.

Fick äran att passa henne ett par timmar och vi hade så kul. Vi dansade, pratade, åt middag, och busade. Vilken energi hon har och är så tacksam över att jag orkar hålla nästan samma tempo nu.

4 Ett glas champagne

Som jag behövde det. I tisdags på alla hjärtans dag möttes vi upp på posthotellet. Han tog en drink, jag ett glas champagne. Då jag dricker så lite så unnar jag mig det bästa bara.

5 Energin som är tillbaka

Hur underbart är inte detta då? Trodde jag skulle vara trött för evigt och nu börjar det vända. Min Pt har lyckats bättre på 4 veckor än vad vården har gjort på 2 år.

Nu är det er tur att lista vad som varit positivt under er vecka. Så viktigt att fokusera på just detta.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Veckans positiva #7”

 1. Men p vad lyxigt med ett glas champange, samma här dricker nästan aldrig så skall jag ha något (om det inte är alkoholfritt) så skall det få bli nån fin champagne. Vad skönt att höra att energin är tillbaka – men skrämmande att det tar så kort tid för en PT att få en på fötter – jämfört med vården, väldigt viktigt att belysa och se på hur fel vården många gånger verkligen är. Heja dig

  Gilla

 2. Underbart att energin är tillbaka. Jag vill också lyfta fram att jag inte märkte av stormen, förrän lite på kvällen. Det innebar en solig, ganska skön dag då jag kom ut på ärenden.
  Det har varit en bra semestervecka på alla sätt, även om min energi inte riktigt återvänt än.

  Gilla

 3. Så härligt att läsa att energin är på väg tillbaka. ja träning och bra mat är magiskt i det syftet. Veckans bästa för mig är att jag är godkänd på praktiken och att jag gjort ett riktigt bra jobb.

  Gilla

 4. Vilken härlig lista!! Och så som du resonerade med champagnen bör man ju resonera lite oftare tycker jag. Bara köpa gott godis när man väljer att äta sötsaker tex. Förr köpte jag alltid den största glassen, men numera väljer jag bara en kula som jag verkligen gillar och njuter mycket mer av det.

  Gilla

  1. Ja precis så är det. När man tillåter sig att unna sig så blir det så mycket lättare. Så fort jag ger mig ett förbud så vräkerjag i mig, Är det gott? Näää,

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s