Allmänt

Stormen som kom av sig.

Tack för all pepp

Godmorgon alla. Först vill jag tacka alla för all pepp jag fått för mitt inlägg igår. Kändes verkligen så bra i hjärtat. Fick så mycket här, på instagram facebook men även via sms. Nu är det bara att köra på den sista tiden av kursen. Har tankar på att fortsätta träffa min Pt för att kunna följa upp vad jag gör, och få mer inspiration.

Vart tog Otto vägen?

Ja inte blev det så allvarligt som vi trodde. Någonstans försvann det. Visst regnade det lite, och visst blåste det lite, men absolut inget allvarligt där jag bor. Samtidigt var det mycket lugnare i Kungälv än i Göteborg.

Visst känns det bra då man vet vad ett riktigt oväder kan göra. För visst minns vi Gudrun, och vad den stormen gjorde. Det var inte så roligt måste jag säga.

Dusch, och jobbdags

Ska in i duschen nu, och sen till jobbet. Efter den här helgen blir det nästan två veckor semester som kommer tillbringas till största delen på gymmet. Nu är det dags att steppa upp, speciellt då jag känner vad all träning faktiskt gör med mig.

Hoppas ni andra får en fantastik lördag.

Kramar Madde

24 reaktioner till “Stormen som kom av sig.”

 1. Vad skönt att ha semester ett par veckor så du kan fokusera på nya rutiner. Tycker det verkar smart att börja med semester, sedan jobba ett tag och sen ledigt igen. För det är så jag uppfattat det att du gör.

  Gilla

 2. Vad härligt att du kommit i gång med träningen och nu ska få en extra push i och med ledigheten. Två veckors semester låter alldeles underbart. Du vill inte byta? 😉 Skämt åsido, hoppas semestern blir precis så som du vill och att du får chans till återhämtning. Ja, Otto var väl ganska snäll?

  Gilla

 3. Så bra att du fått sådant pepp för ditt förra inlägget. Ja man har hört vilka problem de hade i Köpenhamn och att Öresundsbron var stängd då det blåste så. Här har vi haft en del regn men det var typ igår men det har blåst lite idag. Kul att du känner dig så bra att du funderar på att fortsätta med pt:n.

  Gilla

 4. Skönt ändå att inte råka ut för stormen den här gången! Är glad för att bo uppe i Stockholm, visserligen har det blåst en del men rejäl storm har vi sällan.

  Lycka till med träningen. Läste även ditt förra inlägg och tycker det är modigt att ge dig ut offentligt även om det inte kändes helt bekvämt. Tror det är lättare också att fortsätta när du känner vad träningen ger dig. Det ger ju mer pepp inombords.

  Gilla

 5. Gudrun ja… jag flög över Småland och skåne i slutet på stormen. Skogen såg ut som plockepinn och flaggstängerna på lilla torget i Malmö hade böjt sej. Helt galet! Skönt att det inte blev så illa den här gången.

  Gilla

 6. Kul att du fick sån på ifrån förra inlägget 😀. Trivs du med din pt & du har råd med Pt. Så tycker jag att du ska fortsätta. Det ger så mycket. Önskar jag kunde ha en pt. Så jag fick till rejäla tränings pass 💪🥵😅.

  Skönt att ni klara er rett bra från Otto. Å att stormen blev mindre än vad som hade sagt.

  Ja steppa upp nu 👊😊 Inte långt kvar nu på kursen. Kämpa på! 💪💪👏🏻👏🏻😊.
  Träning är ett under. Men åxå så jäkla skönt 😊.
  Haft en solig lördag.

  Ta hand om dig och va rädd om dig ❣️🤗

  Gilla

 7. Skönt med massa pepp och hejarop det behöver man ibland. Ja den kom inte till Göteborg men här på Österlen där vi just nu befinner oss var det sjukt blåsigt, vi hade närmare 30 m/sek. Det var nästan läskigt att somna på natten där när det var som värst. Grym du är som lägger så mycket tid på gymmet på semestern – men det kommer ju kännas gott sen

  Gilla

 8. Pepp är bra, det gör att man vill fortsätta. Tycker absolut att du ”ska” fortsätta med träffa din PT.
  Nej det blev inte så mycket med Otto här heller. Det blåste som att huset skulle falla sönder ett tag men det var allt. Så underbart med semester i två veckor. Njut!

  Gilla

 9. Iste inte att stormen hette Otto. När jag såg det namnet tänkte jag direkt på ’dag Otto’ 🤣
  Kul att du har pt och att du står fast vid att gymma mkt. Hejja dej. 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s