Allmänt

Dom följer min resa

Dom följer min resa

Ja, jag har inte berättat det tidigare, men vid invägningen så var två från marknadsföringsavdelningen på plats för att fotografera oss. Vi satt och prata lite och jag fick frågan om dom fick följa min resa med pure change. Tackade ja, men tänkte inte mer på det. Dom frågar väl fler tänkte jag.

Drygt en vecka efter start fick jag ett mail där jag fick berätta lite om hur starten varit samt frågan om jag och min PT kunde ta ett kort på oss tillsammans. Kändes lite konstigt att be om en selfie, men hans chef hade redan pratat med honom och det var naturligtvis inga problem.

Sist jag tränade både filmades det och fotograferade min tränare mig. Några kom ut i gruppen vi har på fb, men några kom ut på deras offentliga sida.

Är inte helt bekväm med det

Det får jag väl erkänna, men ändå är jag glad över att de valde mig. Finns säkert fler som kommer göra bättre ifrån sig. Samtidigt kanske dom vill visa att alla kan vara med oavsett vart man står i början.

Kan jag inspirera någon att ta steget mot bättre hälsa blir jag väldigt glad. Vet hur svårt det kan vara att ta just det steget, och många vågar kanske inte gå till gymmet. Är man överviktig och långt ifrån smidig så är man kanske inte som bekvämast i den miljön. Ändå är det vi som behöver det som allra mest.

Det programmet jag går på handlar mer om hälsa än om att enbart bygga. Visst finns det gemensamma punkter, men alla startar på den nivån där dom står på, och det jobbas på det man behöver som mest.

Skoja lite med min PT att lyckas jag får han väldigt många kunder, lyckas jag inte får han sparken 🙂 Har lite krav på mig eller vad säger ni?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dom följer min resa”

 1. Ja det kan jag förstå att det kändes lite konstigt o ta selfie med pr o att de dessutom pratat om det innan. Då är väl det bättre att han/ hon frågar dej först. 🥰

  Gilla

 2. Vad kul att dem vill följa dig! 😃👍.
  Det är det du får tänka. Att är det en person du får till att börja röra på sig & böra på gymmet. Som känner sig inte bekväm från början. Besegra sina rädslor. Så får du tänka att det är tack vare mig som den personen kom igång med att röra på sig & träna 🙂
  Man kan aldrig va på samma nivå som en annan person. Därför man vet inte vad personen har i sin ryggsäcken eller bakgrund.

  Tror inte du behöver ha några krav. Jag tror att din pt ändå får kunder tack vare att marknadsföringen 😊

  Hoppas att din helg är bra! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Vad kul att de vill följa din resa! Jag blir så glad för din skull och jag såg bilden med din pt och dig, så bra det blev. Jag kom iväg till gymmet idag trots att det var en seg start 😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s