Allmänt

Kommer Otto på besök?

Varning för storm

Godmorgon alla. Så skönt med träningen då jag faktiskt sover så mycket bättre och vaknar som oftast mer utvilad. Inget undantag idag alltså. Klev upp strax innan sju vilket var riktigt bra för att vara mig.

Det är väl ingen som missat stormvarningen över skåne, halland och upp till södra bohuslän. Har förberett mig på att inte kunna åka hem från jobbet i kväll utan få stanna över där. Visst är det skönare att sova hemma, men blir det så , finns ju alternativ. Nu är det inte så att mitt jobb ska vara ett hotell men samtidigt, nöden har ingen lag.

Bloggutmaning

Jag har ju kört tio frågor på tio dagar och tänkte göra det igen. Börjar på måndag och kör tio dagar framåt. Den här gången ska temat vara vår/sommar och semester. Kanske känns tidigt, men vi kan väl få drömma oss framåt lite?

Som vanligt kommer frågorna/ämnena komma upp på eftermiddagen, medans jag svarar på dom dagen efter. Ingenting kräver några större förberedelser mer än er tid. Sådana här utmaningar kan ju ge er lite bloggtips också, och vi andra får ta del av vad ni tänker.

Precis som alltid så vill jag att ni delar det och gärna skriver en kommentar då ni själva deltagit. Allt för att vi ska hitta varandra.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Kommer Otto på besök?”

  1. Älskar faktist stormar och oväder, men är en minoritet 😉 Hos oss har de också lova oväder men i form av snö i stället. Skönt att kunna övernatta på jobbet i alla fall om det blir så

    Gilla

  2. Vi sitter här i regnet, än så länge är det ok. Här i Stockholm blir det mest regn med måttliga vindar. Å bara över natten ser det ut som. Hoppas ni kommer hyfsat lindrigt undan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s