Allmänt

Dagens pass

Lite lunch.

Jag kom till gymmet vid en konstig tid. Hann inte med lunchen hemma, och behövde få i mig något innan jag körde. Dom har en supergod omelett som jag tog och lite vatten till det. Tänk att man kan stå sig så bra på så lite.

Jag har lite kontakt med deras marknadsföreningsavdelning och dom ville ha mer bilder. Tänkte fråga min tränare idag och blev både massa filmer och bilder. Gäller då att man tänker till lite extra.


Styrkeövningar

Ja här blev det lite mer styrkeövningar. Känns alltid lite jobbigt att bli filmad eller fotad då jag absolut inte är så fit som man kanske borde. Samtidigt, så kanske det inspirerar någon annan i min situation.

Idag har vi höjt vikterna rejält, och träningen har känts så bra. Även stretchen gick bra. Benet kom ner och det gjorde inte ens ont. Även om det gjorde ont igår, så har det gjort nytta idag.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Dagens pass”

 1. Så skönt när träningen går framåt och man känner av det också! Börjar själv känna av att det blir lättare efter en viloperiod så är pepp på att se mer resultat!

  Gilla

 2. Omelett är riktigt bra mat tycker jag som man står sig länge på. Härligt med ett pass på gymmet. Du kämpar verkligen på. Känner du skillnad på styrkan i kroppen nu när du varit igång med styrketräningen ett tag?

  Gilla

  1. Tack. Hoppas att någon mer vågar ta steget och börja. Till det ta hjälp i början för att få in allt på rätt sätt. Trodde jag var relativt kunnig, men oj vad jag har fått lära mig.

   Gilla

  1. Många vågar sig inte till gymmet om man ser ut som jag gör, och det är väl just vi som behöver det som allra mest om man tänker ur hälsosynpunkt. Jag kan bli så osäker på dessa biffiga människor som hänger, skriker och svettas. Som tur är så finns inte dom hos oss utan bara sunda i alla dess former vilket är så skönt.

   Gilla

 3. Superbra med bilder. Mest för sin egen skull för då kan man se hur mkt man kan utvecklas+ att träningen blir la lite roligare? 🥰

  Gilla

 4. Kul att se vilka övningar du gör 💪😀 Vi har samma märke på mitt gym på visa maskiner. Förstår att det inte är helt bekvämt att fotas när man tränar. Men såna som du behöver ses mer på medier. Att olika kropps former kan träna & va på gym. Inte bara fitts människor. Det har blivit bättre. I alla på mitt gym.
  Kul att dem vill ha bilder på olika kropps former i gym miljö 😃👍.
  Kul att höja vikter 💪😃
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s