Allmänt

Lite ledigt och träning

Lite långledigt, och musli

Det spelar ingen roll hur lite man än jobbat, men söndag kväll och natt är nog det trögaste passet att jobba. I söndags var inget undantag. Då jag gick av i måndags ville jag inget annat än att bara ta på mig pyjamas och äta godis framför någon serie. Nu gick inte det då min musli var slut. Gjorde ny och det är bland det godaste jag ätit. Jag som inte gillar musli i vanliga fall. Som mitt barnbarn sa. Mormor, det smakar pepparkaka Bättre betyg än så är nog svårt att få eller vad säger ni? Bra då barnen gillar det också, och helt klart nyttigare än sötade flingor.

PT tid

Det var ju anledningen till att inte kunde göra det jag skrev ovanför. Klockan 15 skulle jag möta min Pt igen. Eller min kanske inte var helt rätt då det var andra reserven. Min är ju fortsatt sjuk, men det bästa är att dom löser det ändå. Var ju lite orolig först, och såg problemen. Kan ju bli lite knas med flera olika då dom har olika saker.

Nu har det blivit så bra. Han har andra bitar och lite annan kunskap. Tänk att min värk beror på spända muskler i höften. Han trycker på dom, och genast blir det lättare. Eller kanske inte genast. Under tiden gör det så j….a ont. Får kämpa med tårarna, men andningen jag lärt mig på yogan kommer till stor användning. andas igenom det som är jobbigt.

Wednesday och la mig tidigt.

Var rejält trött då jag kom hem, men tvingade mig att vara uppe en stund till. Vi tittade på ett avsnitt av wednesday men sen gick det inte att vara vaken mer. Sov nog i elva timmar, men sov väldigt gott. Vaknade utvilad och nu är jag redo för att möta dagen.

Kändes bra och behövde nog den sömnen. Tror jag varit galet trött mentalt efter allt som hänt, och har kommit ikapp det nu. Är så otroligt tacksam över min möjlighet att få hoppa på det här med pure change. Samtidigt, varför ska hälsa vara en klassfråga?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Lite ledigt och träning”

  1. Jag känner nog mest att hälsa är en generations- och könsfråga. Yngre och män funderar inte så mycket, de ser lixom bara till att göra saker de mår bra av. Intressant att fundera på faktiskt.

    Gilla

  2. Müsli som smakar som pepparkaka… Det vill jag ha recept på! Kan du, snälla, dela med dig av det? Vet nog inte vad Pure Change är för nåt. Är det det du gör på Hagabadet? Ja, när man äntligen tar sin vila på allvar är det som att kroppen rasar samman energimässigt. Kan känna igen det. Hoppas du kommer känna dig piggare i och med dina nya rutiner. Wednesday är en absolut favorit, så himla bra!

    Gilla

  3. En mysli med så bra betyg måste du dela med dig receptet på 😉 har ännu inte hittat nått jag gillar. Tror det är bra att träna med olika personer just för att de har olika specialområden. Bara inte råden krockar för mycket med varandra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s