Allmänt

Antingen eller

Vad väljer du?

Godmorgon. Ja nu är det dags för antingen eller. Låter kanske lätt, men alla svar är inte så självklara alltid. Är ni med, kommentera gärna och länka till mig.

Nu kör vi

 • Hav/sjö Jag måste nog säga havet trots allt, även om vi badar en del i sjöar också. Bor man på västkusten vore det pinsamt annars.
 • bikini/baddräkt Nu blev det svårt igen. Vill säga beror på. I badhus föredrar jag baddräkt, men ute, helt klart är det bikini som gäller.
 • klippor/strand Visst är en vacker sandstrand magiskt, men helt seriöst. Få sand precis överallt, och gå i allt det där varma. Nej tack. Klippor är nog mer min grej
 • Vitt/rött Här kan vi tolka det lite som man vill. Tror många tänker vin, men kan ju vara färg rent allmänt också. Så vilken färg är er? Både i vin och färg föredrar jag rött.
 • bubbel/stilla Bubblor i alla dess former. Bubbelbad, bubbelvatten och champagne, Thats me.
 • Morgon/kväll Utan tvekan. Jag är en morgonmänniska även om en vacker sommarkväll kan vara magiskt. Men inget slår en kopp kaffe en tidig morgon, se solen gå upp och en ny dag börjar.
 • picnic/restaurang Visst älskar jag att gå ut och äta, men inget går upp mot en picnic. Tänk vad allt smakar gott då man äter det ute på en filt. Inget slår det vad man än säger.
 • Sverige/utomlands Ja ni vet säkert att jag älskar att resa, och gör det så ofta jag bara kan. Men en riktigt fin svensk sommardag, finns det något som slår det? Tvivlar på det. Synd bara att det infaller allt för sällan.
 • bil/tåg Jag älskar att åka tåg, så är det bara. Är rätt trött på att köra bil faktiskt och ska jag längre sträckor föredrar jag faktiskt tåg. Sen gillar jag inte massa snabba byten, släpa på packning osv, men går det direkttåg så är det helt klart det som gäller för mig.
 • flyg/båt Vågar jag erkänna det? Är lite rädd för att åka just båt, även om jag visst har gjort det, Blir så lätt sjösjuk och då är hela resan förstörd. Flyget är så smidigt. Sen hoppas jag på att hitta lösningar för miljön istället för att förbjuda.

Detta var mina antingen eller. Vilka blir dina?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Antingen eller”

 1. gillar inte heller att åka båt, varje gång (ungefär vart 10 år 😉 )så har det stormat ena vägen och så blir man fruktansvärt sjösjuk. Men flyg är inte så mycket bättre de heller för är flygrädd

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s