Allmänt

Veckans viktigate #8

Veckans positiva.

Ja det är väl ändå veckans viktigaste inlägg? Ibland är det väldigt enkelt så som jag känner just nu. Ibland är det tuffare, och då är nog den här typen av inlägg ännu viktigare. Vet att det är flera av er som skriver samma inlägg och alltid lika roligt att läsa.

Vädret

Ja måste nog ta detta som första punkt. Idag då vi gick vår promenad så sken solen på oss, och kändes nästan lite för varmt med vinterjackan. Många var ute och gick och det känns som om så fort solen tittar fram så vaknar vi andra till liv. Visst är det underbart?

Träningen

Det måste ju bara nämnas och jag vet att jag tjatar hål i huvudet på er. För mig är detta så viktigt och så positivt. Igår då vi var ute och gick fick jag inte ont och min man reagerade på hur mycket jag orkade. Var längesen jag kunde gå den sträckan utan att värken kom.

Biobesök.

Äntligen får jag väl säga. Har köpt biljetter till avatar. Vi har skjutit på det vid så många tillfällen men idag är det dags. Tror helt klart det är en film som är värd att se på bio. Man får inte alls samma effekt på tvn hemma. Har någon av er sätt den? Vad tyckte nu då?

Vikten går åt rätt håll

Även om jag fortfarande står fast vid att siffran på vågen inte är det viktigaste så vill jag ändå säga att jag är glad åt att det går åt rätt håll. Håller mig till en sund viktminskning och blir starkare. Att väga över hundra är inte optimalt för en liten tjej så är det bara.

Telefonsamtalet i veckan.

Ja sådant gör så mycket. Över två timmar med någon som man egentligen inte känner är rätt så häftigt eller vad säger ni? Allt är inte negativt med sociala medier och har träffat på flera fantastiska människor som jag inte skulle träffat annars. Så otroligt kul måste jag säga.

Detta får bli mina fem positiva och nu är det er tur att sprida era.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Veckans viktigate #8”

 1. Mm det är kul att läsa vad som är folks bästa från veckan som har gått 🙂.

  Det är så härligt med sol ☀️😃. Man vill bara ut! Men samtidigt så kommer den där pressen på att man måste gå ut bara för att det är sol ute.

  Kul att träningen går framåt 💪👏🏻😀. Allt hänger ju ihop. Bra sömn, bra kost & lagom med träning ger resultat. Å resultat behöver inte alls vara att det syns på vågen. Det kan vara vad som helst. För din del värk som du har haft. Men som nu är mindre. Du kan vara aktiv i längre stunder.
  Är ju helt underbart! 😃😃❤️

  Att ta tag i saker känns så skönt när det är gjort eller beställt.
  Jag har varit på Avatar på bio. Tyckte att den var väldigt bra 😊. Ska bli spännande å se vad du tyckte.

  Kul att det blev ett bra samtal från en person du inte känner så väl. Men ändå följt via sociala medier. Ett guldkorn i den dagen kanske.
  Nej. Sociala medier kan vara så betydelsefullt. Jag har alltid sett det som en positiv grej. Hålla kontakt med människor som bor långt bort, livet kan förändras på posetivt sätt. M.m.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Det är klart att det är roligt att se att vikten går nedåt när man håller på att göra en hälsoresa, även om det precis som du säger inte är vikten som är viktigast. Håller med dig, vädret har varit underbart med solen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s