Allmänt

Sommardrinkar.

Vad dricker ni helst på sommaren?

Nu var det sista dagen i utmaningen, och då ska vi prata om god dryck. Vad dricker ni helst på sommaren? Bara att dela med sig, och ge oss mängder med tips.

1 En kall öl.

Ja visst smakar en kall ljus lager så fantastiskt bra en varm sommardag? Jag är ingen öldrickare i vanliga fall, men en kall öl, en varm dag sitter fint.

3 Ett glas vatten

Finns inget som släcker törsten bättre än just vatten. Vill man lyxa till det så släng i en citronskiva eller lite bubblor i det så är det klart.

4 Champagne / cava/ prosecco

Min svaghet som de flesta känner till. Ett glas väldigt god dryck, med lagom mängd bubblor. Då är livet på topp.

5 Sangria

Lärde mig dricka det i Barcelona och nu tillhör det en av våra favoritdrycker. Vill helst ha den röda som jag tycker är absolut godast. Vi gör den ofta hemma, men en kanna på favoritstället säger jag inte nej tack till heller.

6 Rosévin.

En vattendelare. Är det gott eller inte? På sommaren …. jaaa, resten av året. nja. Men ett glas rosé på en uteserververing kan inte bli fel.

7 Fruktiga inte för söta drinkar.

Ett par sådana slinker allt ner. Blir det för sött så funkar det inte i värmen, men en friskhet så är det så galet gott.

8 Strawberry daiquari

Mycket jordgubbar, lite limejuice is, och om man vill en skvätt ljus rom. På jobbet använde vi oss av sprite för att få till en alkoholfri lite bubbligare sort.

9 Flädersaft

Det om något är väl sommar? Fläder… älskar även drinkar med fläder. Helt klart något som passar mina smaklökar perfekt.

10 kaffe

Spelar ingen roll när på året. En kopp kaffe sitter alltid fint. Värma sig på vintern, men även en kopp kaffe i solen är så galet gott.

Ja nu var det sista inlägget i den här 100 frågor på 10 dagar. Hoppas ni gillade det, och kanske fick lite inspiration inför kommande sommar.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Sommardrinkar.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s