Allmänt

Träning och massage

Ny PT

Ja, min Pt är ju fortfarande sjuk så idag blev det en ny igen. Får ju mycket med mig, men kanske inte riktigt den där röda tråden, och har inte riktigt koll på vem man ska prata med om det är något. Nu är jag ganska trygg i mycket, men ändå.

Den här jobbade på ett helt annat sätt, och cirkulerade mer i övningarna än att bara köra samma och lämna sen. Man lär sig alltid något nytt. Lite svårt ibland då jag inte var helt bekväm med övningarna. Fick däremot väldigt bra hjälp vilket uppskattas. Vill ju göra rätt, och utmana mig själv.

Kosta på mig en massage

Idag kände jag verkligen att jag behövde kosta på mig en massage. Bestämde redan innan att se om det fanns en sista minuten tid som passade. Hade tur och fick en tid en timme efter min PT tid. Tur vi har friskvårdsbidrag så man kan få ett par gratis.

Massagen jag fick var helt underbar, och för första gången på ett bra tag gjorde det inte ont. Det var enbart mysigt. Visst ömmade ett par muskler, men inget konstigt då jag tränar så mycket som jag gör just nu. Var helt mör då jag lämnade.

Inne på sjunde veckan

Tänk vad de här veckorna har gått fort. Fattar inte att det snart är slut. Funderar lite på att fortsätta med en tränare efter detta. Känner mig inte alls redo att stå på egna ben ännu. Ja vi får fundera på det. Oavsett så är målet tre gånger i veckan framöver. Jag älskar verkligen styrketräning och får inte tappa det nu. Så mycket det har gett. Mer om det i ett annat inlägg.

Tre veckor kvar och sen startar ett nytt kapitel i mitt liv.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s