Allmänt

Sista dagen på purechange

Sista timmen

Helt klart var det lite vemodigt att pure change är över nu. Samtidigt, det är slitsamt att träna så hårt som jag gjort under de här tio veckorna. Kommer sakna det, men kommer fortsätta ta hjälp av en tränare. Så lätt blir dom inte av med mig. Idag blir det utceckning och kommer bli intervjuad av marknadsföringsavdelningen efteråt. Helt klart har det hänt en del del, även om allt inte syns i siffror.

Tester

Då jag började fick jag göra ett visst antal tester som min tränare skrev upp. Igår gjorde vi om testerna, men då två olika tränare utförde dom kunde det bli lite skillnad. Rodden trodde jag skulle bli bättre, men startade nog för hårt så trodde jag skulle svimma av på slutet. Därav drog tiden ner. Han sa till mig att jag måste ta det lugnare.

Likaså knäböjen. Trodde jag skulle hinna mer fler då jag märker hur stark jag blivit där. Fick en förklaring även där vilket är bra. Känner ändå att jag gör rörelsen mer kontrollerad, och vi har kört mycket knäböj med vikter.

Några tester var till det positiva också, pullups. burpees och helt klart har balansen blivit så mycket bättre.

Är ingen atlet

Ja, bjuder på testresultatet och som ni ser så är jag ingen atlet, men det är ju inte syftet heller då man börjar. Så mycket positivt som hänt de här veckorna så är jag mer än nöjd. Till det fick jag byta tränare vilket inte var det bästa kanske. Nu kan ingen styra över detta och dom har gjort det allra bästa av situationen. Mycket av mina mål är uppfyllda och från och med måndag kör jag igen. Tänker mig 10 veckors perioder, och sen är jag i mål för den här gången.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Sista dagen på purechange”

 1. Du skriver att du inte är någon atlet men det behöver du ju heller inte vara om det inte är ditt yrke. 🙂 Resultaten visar en klar positiv kurva i övningarna! Det är ju fantastiskt. Vilka veckor du haft! Grymt jobbat! 👏🏻

  Gilla

 2. men vilken skillnad. Om man tänker så är ju 10 veckor en rätt kort tid att träna på och du har ju verkligen blivit betydligt starkare. Klappa dig själv på axeln ikväll

  Gilla

 3. Det är ju ändå bra att få siffror så en också ser att en blivit starkare av det arbete en gjort. Vilka siffror det står är ju ganska ointressant det är förändringen som är viktig. Starkare är ju jättebra! Trevlig fredag!

  Gilla

 4. Kul att se vad som har hänt på den här tiden. Kan tänka mig att du känner vemod. Men så är det alltid med avslut.
  Bra att du fortfarande ska träna med en tränare ibland.
  Målet var ju inte att bli atlet. Utan mer få bukt på smärtor & kroppen för övrigt. Du ska vara helt klart nöjd med din prestation under den här tiden. Behöver du ha mål. Så ska du ha mål.

  Ska bli kul att fortsätta att följa dig vidare på din träning & livet 😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s