Allmänt

Trevlig dag

Vilken bra dag

Tillbringade nästan hela dagen på hagabadet igår. Klockan 10 hade jag en träff med min tränare. Igår kom jag i tid och satt och slappade lite innan. Började prata med en kvinna och hade ett så bra samtal så jag höll på att missa tiden 🙂 Mötte min tränare och sa att jag måste bara värma upp först så tio minuter på crosstrainern innan det var dags att köra.

Pt tid

Ja klockan 10 var det dags att köra på. Han har ökat väldigt mycket och kör en hel del med fria vikter, kör mer bröst, och armar. Mycket benböj, något jag verkligen har blivit så mycket bättre på. Vi använder kettleball för att öka på tyngden där för att få ut lite mer. Det är så kul då man ser resultat. Däremot är jag helt slut då passet är över, och de sista orkar jag knappt med. Samtidigt, det är väl som det ska vara tänker jag.

Ännu mer trevliga samtal

Då vi gjorde det sista var vi i samma rum som en annan från pure change, och vi började prata. Alltid trevligt och det slutade med att vi tog oss varsin smoothie och hade ett riktigt bra samtal. Vi båda hade nog gjort liknande resa, och liknande utgångsläge. Synd att det är slut och att hon inte var medlem utan hoppade bara på detta. Så är det.

Slapparstund

Hade ett par timmar att slå ihjäl innan jag skulle träffa min kostrådgivare. Började att testa deras infraröda bastu. Det ska ju vara bra för så mycket. Kändes helt ok, men man ska nog använda sig av den ofta för att det ska bli ett riktigt bra resultat tror jag.

La mig en stund i de vaggande fåtöljerna, och sen gick jag till det andra vilorummet och där höll jag på att somna. Så skönt där då allt finns. Man får en helhet vilket jag bara älskar.

Kostrådgivning

Ja dagen på hagabadet avslutades med kostrådgivning. Blev ett riktigt bra möte och det jag måste jobba med är just att verkligen få in alla mina mål och planera. Det är ju där jag brister då maten i sig som jag äter inte är dålig på något sätt. Det är bara då blodsockret dalar som jag tar till dåliga val.

Då jag var klar där så var det äntligen dags för mig att åka hem. Mötte min tränare som frågade om jag fått sms han skickade. Sist vi körde marklyft filmade han, och den skickade han till mig. Han sa flera gånger att de lyften gick över förväntan. Det är väl ändå kul att höra tänker jag.

Från och med måndag så startar nästa sak i mitt liv. Ska klara mig på egen hand lite mer, men det ska väl också gå bra. Ska bara få in konditionen på ett annat sätt, och sen få till mina måltider.

Stannade till på gården

Jag behövde lämna ett par nycklar där, men som vanligt är det lätt att fastna. Goa samtal både med volontärer och med våra äldre. Ja så mycket kärlek som vi får så är varenda sekund vi tillbringar där magisk. Är så tacksam över att just jag fått den här möjligheten.

Hemma igen och sovdags

Ja det var inte mycket vakentid hemma då jag väl kom hem. Handlade middag, åt, tittade på ett avsnitt av outlander och sen biggest loosers innan jag bäddade ner mig.

Nu är det dags att jobba dag, och sen tar jag helg.

Kramar Madde

22 reaktioner till “Trevlig dag”

 1. Men vad skönt att kunna spendera flera timmar på Hagabadet, vilken lyx att kunna ta sig den tiden och blanda en dag med både träning, trevligt umgänge- bastu och avkoppling. Var alldeles för längesedan jag vart iväg men i alla fall unnat mig ansiktsbehandling 2 ggr – och har bokat en ny när jag fyller 40 år – borde nästan boka något mer.

  Gilla

 2. Vad duktig du är som tränar så, det här med träning har jag verkligen svårt att få in i vardagen. Just nu försöker ja för fullt att försöka bara få in den enkla men ändå tydligen ganska svårt ibland saker att dricka mer vatten XD ❤

  Gilla

 3. Det låter onekligen som en riktig toppendag! Det är ju superbra att ha så många olika välgörande saker under ett och samma tak, som att träna, njuta, få goda råd och träffa trevliga människor. Det kommer gå toppenbra för dig när du ska klara dig mera själv, för du är ju så hängiven din hälsoresa<3

  Gilla

 4. Härlig dag du hade. Kul att avsluta med en smoothie och trevligt samtal med en annan som var med i pure change. Så roligt att du ser dina framsteg och vet vart du måste jobba mer på. Skönt det låter med att basta. Det har jag inte gjort på jätte länge.

  Gilla

 5. Kul när man klickar med okända människor så där och bara hittar en röd tråd när man pratar. Låter som att dagen var rätt skön

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s