Allmänt

Tröttmössan på och värk i armarna

En liten goodiebag

Godmorgon på er alla. Så trött jag var igår kväll. Bara satt skrattade, så min man fick skicka mig i säng rätt så tidigt. Samtidigt är det inte så konstigt heller. Har ju varit ett par intensiva dagar för mig, men så roliga. Glömde nog visa goodiebagen jag fick sist på träningen. En träningstshirt, och lite prover från Kerstin Florian, märket dom använder sig av där.

Ja, måste nog boka in en liten SPA dag för mig själv här inom en snar framtid, då jag har så mycket sådana saker just nu. Man måste inte alltid åka iväg för att göra det utan fungerar precis lika bra hemma egentligen. Lite fotvård, ansiktsvård och bara få smörja in sig i goa cremer eller oljor sen.

Ja mitt barnbarn kommer ju snart och hälsar på så då kanske vi kan ha en SPA dag. Hon gillar ju verkligen det.

Spela kort och prata

Det var längesen vi spelade kort, men plötsligt händer det. Igår kväll blev det av. På somrarna brukar vi sitta ute på gården och ta med lite kaffe ut och bara vara. Tyvärr är det inte så många som använder sig av vår innegård, men jag tycker det är så mysigt att sitta där, grilla, träffa vänner, ta lite vin eller vad nu man väljer att ha i glasen. Det bästa är att de allra flesta grannarna tycker om då man sitter där, och visst ser man andra göra samma sak, men tyvärr allt för sällan.

Dagarna går i ett

Ja lite så känns det. Jag tränar eller så jobbar jag. Däremellan handlar jag, lagar mat och går på toa. Så ser mina dagar ut just nu. Efter den här veckan kommer det bli något lugnare i alla fall i en vecka innan vi sätter igång igen.

Hoppas ni får en fantastisk onsdag, för det ska jag ha i alla fall.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Tröttmössan på och värk i armarna”

 1. Du är inte ensam å va trött 🙂. Vädret gör ju det inte enklare att bli pigg heller. Jag har haft köriga veckor åxå. Viktigt & roligt som har hänt. Nu va jag lite negativ. Men jag blir påverkad av vädret.
  Vad kul att du fick en godiebag av gymmet 😃👍. Jag ska på massage i april. Har bokat in det efter träning en fredag. Älskar det 🥰.
  Vad kul att spela kort 😃. Trevligt det låter att sitta ute & spela kort & ha något i glaset.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Goodiebags säger man ju inte nej till. Sedan får man hoppas att innehållet faller en i smaken såklart.
  Själv har jag galen träningsvärk igår från roddmaskinen om jag får gissa

  Gilla

 3. Ja, snart kan vi sitta ute och njuta av värdet igen. Klart du och barnbarnet skall ordna hemmaspa. Tror det är sådant som ger minnen för livet

  Gilla

 4. Så härligt att få en liten goodiebag. Det är alltid uppskatta. Ibland kan det var avkopplande att spela kort. Speciellt om man kan sitta ute. Här är man äntligen bättre.

  Gilla

 5. Det låter verkligen mysigt med en spa dag och jag tycker du är värd det. Själv ska jag försöka få till en spa dag i helgen. Jag behöver det. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s