Allmänt

Rockar ni sockarna?

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott och vaknar utvilade . Jag har sovit så gott och märker vilken skillnad det blir då jag är aktiv hela dagen vilket skedde igår. Tränade efter jobbet och sen åkte jag till gården. Var så längesen jag var där och blir alldeles varm i hjärtat varenda gång. Flera sa att dom hade saknat mig och visst mår man bra av att höra det. Har ju saknat dom också, så otroligt mycket.

Även min tränare sa att han pratat om en klient (dvs mig) hemma och hur positiv jag är. Han har så kul åt att jag lyssnar på honom. Trodde det var just det jag skulle göra:-)

Idag rockar vi sockarna.

Ja just idag så rockar vi sockarna runt om i landet. Vet ni varför, och att det blev just idag?

Ja de flesta vet att det är för att uppmärksamma down syndrom, och alla andra som är olika. Så viktigt tycker jag. Har i princip alltid jobbat inom funktionshinder, och alla de jag träffat har en stor plats i mitt hjärta. Har sagt det förut och säger det igen. Är så tacksam för att just jag får vara en så stor del av deras liv.

Att det just blev idag kanske inte är lika känt, men down syndrom kallas också trisomi 21. Det är alltså kromosonpar 21 som fått en extra kromoson. Därav dagen 21/3.

Nu startar jag dagen

Ja nu är det dags att sätta igång. Ska hoppa in i duschen, klä på mig och sen ska jag på APT. Idag blir det bara det, så kort dag. Känns ändå bra då varken kropp eller topp är helt som det ska idag.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Rockar ni sockarna?”

 1. Jaha är det därför man rockar sockorna den 21:e. Det hade jag inte tänkt på, men har ett minne av att det var en liten flicka som startade det hela för sin systers skull:)

  Gilla

 2. Här är man fortfarande sjuk och han insett att jag kommer vara hemma resten av veckan. Ja självklart rockar jag sockarna idag. För mig är det ett självklart val då jag har funktionsnedsättning själv.

  Gilla

 3. Vi rockade sockorna här hemma också och barnen hade pratat om det på förskolan, så bra!
  Härlig känsla i kroppen efter man har tränat och kan sova ordentligt.

  Gilla

 4. Ja jag kommer ihåg när det blev den dagen av rocka sockorna. Minns att jag inte fattade någonting men sen när man läste på det lite mer 🙂

  Gilla

 5. Nej här har jag inte rockat sockorna idag, hade helt glömt bort att det var den dagen. Jag kommer nog sova riktigt gott inatt, idag var jag och tränade 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s