Allmänt

Måndag morgon

Ny klocka

Godmorgon alla. Ny vecka, nyamöjligheter heter det väl? Inget undantag här inte. Nu är vi inne på sista veckan på pure change och helt klart känns det så vemodigt. Som jag skrivit tidigare så är jag inte alls redo att klara mig själv och har ju nämnt att jag kommer fortsätta med tränare, men det är ju inte allt.

Jag har ju alltid haft aktivetesarmband och i alla år har jag haft fitbit. Under pure change fick vi låna ett garmin och vilken skillnad. Kostade på mig en egen, men annorlunda modell nu då jag är klar och ska lämna tillbaka min låneklocka. Valet föll på garmin vivo sport en hybridklocka. Vid första anblick ser den ut som en helt vanlig klocka, men bakom allt döljer sig så mycket mer. Ska bli spännande att se vad det gör.

Puls och styrka

Jag är fortfarande så gammeldags så jag gillar att skriva för hand och se allt väldigt tydligt. Vid flera tillfällen har jag haft SMART planeringsverktyg och böcker och nu kommer det inte vara ett undantag. Valde den här boken den här gången där fokus är puls och styrka.

Ska be om hjälp med pulshöjande jag kan göra själv på gymmet. Har i och för sig testat några färdiga program, men ju mer tips ju bättre tycker jag.

Kunna se hur man förbättras.

Alltid bra att kunna se vad man faktiskt gör då man tränar, att skriva upp och se förbättringar Nackdelen med att ha en PT är att hen säger och har koll, medans jag bara flyter med. Jag behöver inte ens plocka fram eller bort efter mig. Nu ska jag ta ansvaret själv vilket blir lite konstigt. Ännu en sak att öva sig på.

Vad gick bra? Vad gick mindre bra?

Ja det är också viktigt att kunna gå tillbaka och titta på. Hur jag mådde, vad ska jag tänka på till nästa vecka osv. Allt samlat på en plats.

Det finns även summeringar om antal pass, hur det kändes, hur jag sov. Ja, vet ni hur viktig sömnen är för att vi ska fungera?

Det ända som inte finns med i boken är kosten, men den tar jag på ett annat ställe. Under de här veckorna med pure change har ändå kosten varit det svåraste att få in i mitt liv, ändå trodde jag det skulle vara det lättaste.

I boken finns även lite målbilder, vad jag ska sträva mot. Sådant är så viktigt,

Nä, nu ska jag sätta igång dagen, och vi får höras lite längre fram

Kramar Madde

14 reaktioner till “Måndag morgon”

 1. Snygg klocka. Gillar att den ser ut som en ”riktig” klocka. Trots att jag är ett par år yngre än dig håller jag nog också hårt fast i papper och penna. Man ser ju allt så mycket tydligare då och lättare att få en översikt

  Gilla

 2. Snygg klocka! Har precis förberett ett inlägg om att jag köpt en ny klocka, fast en AppleWatch. Råkade tappa min andra i golvet…
  Tycker också om att skriva för hand, och gillar att ha dedikerade böcker till olika saker 🙂
  Tror på dig och att du kommer att fixa träningen galant när du måste stå på egna ben! Du känns så taggad för detta och kan ju alltid gå tillbaka här i bloggen och läsa allt du skrivit om hur mycket bättre du mår, OM du skulle tveka 🙂

  Gilla

 3. Så snygg klockan är. Bra att kunna hålla koll. Jag är också en som helst vill ha mina resultat nerskrivet så jag kan se hur långt jag kommit eller hur mycket bättre det blivit.

  Gilla

 4. Vilken snygg klocka, hoppas du blir nöjd med den och alla dess funktioner.
  Jag är precis som dig, skriver helst för hand. Det blir mer överskådligt då.

  Gilla

 5. Vilken snygg klocka. Blev sugen på en likadan. Undrar om den går att använda på fotbollsplan. Om det finns tidtagning alltså. Gillar också att skriva ner det jag gör men jag brukar tappa det efter ett tag och så har jag tomma sidor för att jag inte kommer ihåg i efterhand….. Det är tufft att klara sig själv men jag tror på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s