Allmänt

Veckans fem positiva

Godmorgon. Har ni sovit gott? Ja nu är det dags att lista veckans fem positiva igen. Så viktigt att kunna se till det, även då man haft en mellanvecka där allt bara rullat på så att säga.

Alla grattishälsningar

Ja det är alltid lika roligt då så många kommit ihåg mig och gratulerat på födelsedagen. Till det, alla fina presenter jag fått från bl.a bloggvänner jag har. Allt sådant värms i hjärtat. Nu kommer jag fira om en vecka, då jag slipper tänka på vad jag stoppar i mig Men jag lovar, jag ska ta tag i det direkt efteråt igen.

Positiv feedback på gymmet

Ja då det kommer till träningen känner jag mig alltid så dålig, men inser att jag har utvecklats så mycket. Flera tränare har gett mig så mycket positivt och även sagt till sin chef att det är så roligt att träna mig, Stora samtalsämnet där märker jag hihi. Hade även ett väldigt bra samtal med just henne i veckan också. Så roligt.

Fotvård

ja det var längesen jag kostade på mig detta, men plötsligt händer det. Så skönt att få bli ompysslad och då mina fötter äntligen är fina utan några problem fick jag en extra lång fotmassage. Sådan lyx alltså. Brukar kosta på mig det just detta och massage då det gör så gott för mitt välbefinnande.

Det är varmare ute

Ja det är ju ändå något positivt. Även om jag gillar vintern så gillar jag den inte här i Götet. Det är bara kallt och söligt. Jag vill ha riktig vinter om det ska vara. Nu tog våren ett omtag och hoppas inte på fler bakslag nu.

Bilen gick igenom besiktningen

Visst känns det igen? Tänker på då bilen ska få sin dom? Man är alltid lika nervös, men återigen gick bilen igenom med blankt papper vilket känns skönt. Det kan ju bli en dyr historia annars och vi är ju beroende av en bil. Det går inte utan för oss. Nu ska jag bara be min svärson boka tid för att ge den lite kärlek också.

Vilka är era positiva under veckan?

12 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Det var verkligen fem positiva saker! Mina positiva är bland annat att jag nu har ett pysselrum, har kunnat sy lite på min nya symaskin, har fått klart många grejer som behövts göras i trädgården, haft fina samtal med vänner.. ja jag kan göra en lång lista, men stannar där 🙂

  Gilla

 2. Hej!
  Sovit gott inatt. Vakna 6. Börja lyssna på bok vid 7. Får man börja så tidigt på en söndag? 😊
  Att lyfta positiva saker är så viktigt i dessa tider.

  Det är det som är bra med att fylla år. Att man blir grattad & får presenter 🎁😊 att bli ett år äldre är mindre roligt.
  Kul att få beröm på gymmet & folk se att det händer saker på din kropp. Å att träning ger resultat även fast man är äldre. Det bevisar mer & mer att det går att göra förändringar. Åldern spelar ingen roll 💪

  Alla borde boka tid för fotvård efter 20år. För sina fötter 👣 ska man vara rädd om. Det är dem som kroppen belastar på, blir påfrestande. Jag ska på fotvård om 1 halv vecka.

  Det är mycket skönt att känna åter igen att solen värmer ☀️😊å fåglarna kvittrar. Vi går åt rett håll 🌿.
  Skönt att bilen gick igenom besiktningen 👍.

  Kent var bara på fiske mässan igår. Kom hem igår kväll.
  Mina positiva saker som skedde i veckan var.
  📍Jag kom iväg på kören & det var mycket trevligt 😊🎶
  📍Det var skönt att prata av mig med min kurator.
  📍jag följde med kollegor & spela pingis 🏓 & käka ute i fredags. Bra avslut på veckan 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Vilka bra positiva saker du har haft denna vecka. Jag har kunnat gå promenad nästan varenda dag. Kollat på en del filmer och serier. Jag har spelat in mitt program. Slutat helt med energidryckerna. Hm kommer inte på något mer för veckan avslutas med att jag har lyckats bli sjuk igen.

  Gilla

 4. Grattis i efterskott! 🎉
  Och vad roligt med positiv feedback från tränarna och att du själv ser hur du utvecklats – ofta är det svårt att göra när man är mitt i.
  Extra positivt denna veckan har varit dotterns födelsedag och min skrivhelg i Skåne.

  Gilla

 5. Hade en ganska tuff vecka men lyckades ändå få till en massage (och fick bort en låsning i armen), utvecklingssamtal med sonen som var positivt, en kväll med kören som alltid ger mig ett påfyllt batteri, en promenad på landet med en god vän, hundar och våra ”småkillar” och blev sedan bjuden på våfflor – lyxigt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s