Allmänt

Mina resultat.

Tänkte bjuda på mina resultat

Ja så här såg min resa ut i siffror. Hamnade väl där de flesta låg, medans några stack ut rejält. Är verkligen glad för dom, och de har nog kämpat lite mer än vad jag gjort för just de här siffrorna.

Det syns inte jättemycket på bilderna att jag gjort en förändring, och på de nedersta siffrorna har det inte heller gjort så mycket. Det jag tycker har hänt en del är ändå mina mått.

13 cm på midjan är ändå en hel del, nästan 14 på stussen. Just därför är det så viktigt att mäta tillsammans med vågen. Har fortfarande med mig 2014 då jag stod still på vågen och ändrade klädstorlek från 42 till 38.

Finns mer sätt att mäta på

Ja de här siffrorna är en del i min förändring, men mitt största mål var inte detta utan insidan. Hade ett skenande blodtryck som gärna låg på mellan 140/95 upp till 160/110. Nu sist låg jag på 122/82. Där har vi en stor och kanske viktigare förändring.

Värken som jag pratat om. en läkare pratade om att jag hade en liknande smärta som de med fibromyalgi har. Nu är det inte en fibromyalgi utan detta utlöses av stress. Tidigare fick jag ont av beröring, nu sist då jag fick massage så gjorde det bara ont i mina ömma muskler, inte någon annanstans. Minns att jag tänkte att det här var ju lite mysigt.

Kramperna i ryggen är så gott som borta, Jag kan gå promenader utan att det krampar. Är inte alls lika trött som tidigare.

Finns så mycket mer värden än bara vikten på vågen, eller hur mycket mer muskler man bygger.

Hur går jag vidare?

Som ni vet kommer jag fortsätta med en PT, och tänker ha mina delmål på tio veckor. Det är inte jättelång tid, men mycket kan hända. Det känns ändå så som det började hända mer saker på slutet så utgår ifrån att mycket kan hända de kommande tio veckorna.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Mina resultat.”

 1. Jag reagerade på midjan. Vilken skillnad! 😃👏🏻. Som du har sagt. Du ville ju förhoppningsvis ha förändring inuti. Å det har du ju fått. Så det är ju kul. Även att värken har minskat på dig. Att det är en stor förändring med. Så jag tycker du ska vara mycket stolt & det tror jag att du är med.
  Bra att du ska fortsätta med PT 👍. Skulle jag med vilja ha.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. bara det att du ökat i muskelmassa visar att redan 10 veckors träning gett resultat. Och som du säger, allt kan inte mätas utan man märker det på måendet. Grattis och hoppas att det forsätter i samma takt

  Gilla

 3. Man ser verkligen skillnad på bilderna. Det är rätt uppenbart att detta är något som du behövde. Ser mest skillnad på magen och ansiktet! Grymt bra jobba! Vad bra att du har bestämt att fortsätta med PT. Skulle själv tycka det vore svårt att fortsätta helt själv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s