Allmänt

Nu tar jag helg

Checkade ut

Klockan 11 idag checkade jag ut från jobbet för ett par lediga dagar. Eller lediga kanske inte är helt rätt, har ju fullt upp hela helgen. Bara så roligt.

Hur som helst så åkte jag och mannen iväg för att handla inför bröllopet vi ska på nästa helg. Han fick köpt det han skulle och lunchen åt vi på Brödernas på backaplan.

Vi stannade till vid nordstan för jag skulle köpa en kavaj som jag ska ha, och efter en kaffe bar det av hemåt.

Lite trött och sliten

men så här såg kavajen ut i alla fall. Känns så jobbigt att se sig på bild då jag fortfarande är så stor, men bjuder på den. Köpte mig lite skor också så nu är jag redo för party om en vecka. Kläderna kommer ju passa även på namngivningen månaden efter.

Vilket väder vi har

och passade på att gå och hämta mina paket jag hade beställt. Solen skiner även om det är lite kallt i luften fortfarande. Visst är det vackert då blommorna blommar? Måste verkligen ta med mig systemkameran ut innan allt är borta igen.

Hur som helst, hämtade paket på flera olika ställen och handlade lite inför bakningen i dag. Lovade dottern att slänga ihop lite kärleksmums till kalaset.

Detta var som fanns i paketen

Köpte två böcker om häxkonst. För mig är häxa något positivt, och någon som är duktig antingen på healing, eller på växter i första hand. Någon som är nära naturen, och inser vikten att jorda sig. Vill läsa mer om det, men jag är ju nära våra ärkeänglar framförallt Rafael, healingängeln. Samtidigt, det är så intressant att läsa mer om det.

Köpte en selenitplatta för att rena mina kristaller, och ett månhänge. Stenen fick jag som gåva. Så kul då man får en liten överraskning.

Har börjat gilla rökelser och köpte en rökelsehållare. Hade ju ingen och det behövs ju. Tyckte den var fin, och så mycket lättare att använda rökelser.

Till sist blev det ännu en tarotlek. Jag som absolut inte gillade dom har fastnat rejält. Ska bara lära känna den nu, och sen börja använda Hade behövt mer plats ser jag, men vet inte hur jag ska lösa det bara.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Nu tar jag helg”

 1. Häxa för mig är en kvinna som kan mycket om örter och vilka örter som läker olika åkommor, spår i Tarot, känner av energier från allt och alla, lever efter månen. Jag märker att jag beskriver mig själv här 😅 jag måste lära mig mer om örter, häxböckerna ska jag titta upp 😍🙏🏻

  Gilla

 2. Tycker du är jättevacker. Önskar att samhället inte skulle vara så fokuserar på utseende utan i stället på mående. Hoppas att generation mina barn tillhör slipper läsa om bästa tipset för att hålla in magen och se smal ut

  Gilla

 3. Jag tyckte den kavajen såg bra ut och det såg ut som du hade gått ner 🙂 det är svårt med viktnedgång. Jag jobbar på det själv i tre år nu. O ibland går man upp o ibland ner. Psykisk ohälsa blir lite så med Tyvär.

  Gilla

 4. Skönt att ha några lediga dagar. Tycker det syns att du har gått ner i vikt och kavajen är så snygg på dig. Förstår att du köpte den. Kärleksmums som är så gott, det var länge sedan jag åt det. Kul att du hittat något du fastnat för och håller med dig om att häxa inte alltid behöver vara något negativt.

  Gilla

 5. Trevligt att åka ut & shoppa till något man ska på. Det ska jag göra Idag. Får se vad jag kommer hem med. Vad fin kavajen va på dig 😃👍. Ja…det är inte lätt att se visa delar på sin kropp……

  Mm jättefint väder har det varit i några dagar nu ☀️🌿. Nu bara värmen som saknas. Men den verkar komma nu & stanna i några dagar. Men jag vill ha värme i många dagar 😊. Då lider träningen. För jag vill njuta i solen. Men snart är det höst 🍂 & rusk 🌧️så då kan man träna 😊. Såklart kan man träna ute med.

  Roligt med paket 📦 med spännande saker i.

  Ha en skön ledig helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s