Allmänt

Tidig morgon

Väldigt tomt

Klockan 8 hängde jag på låset till gymmet. Hela dagen är planerad för roliga saker, men först lördagsfys 🙂

Passet gick bra och fick gjort det jag skulle. Rätt så fort gick det också, men blir väl så då jag nästan var ensam. Däremot måste jag ha varit väldigt trött. Kortet var borta så fick ett lånekort. Nästa gång får jag väl skaffa ett nytt. Så surt och blir så less på mig själv att jag är så tankspridd.. Som jag längtar efter semester nu.

Bloppis

Åkte bara hem och vände innan det var dags att åka iväg igen. Johannas bloppis stod på agendan och vid tolv mötte jag upp en väninna och hennes kollegor för en liten stund där. Samtidigt är det alltid lika kul att träffa Johanna. Mycket prat om att vi bara måste ut och resa igen. Kom in på detta med Paris och vi kände samma sak. Paris…. nja, men oj vad vi älskar den staden efteråt. En så positiv överraskning.

Barnkalas

Det blir ett liten snabbis, mest för att säga hej. Om en liten stund ska vi på barnkalas. Mellansessan blir 6 i morgon och idag är det vuxenkalas som gäller. I morgon har hon barndisco med alla sina vänner. Så kul att se hur många hon har nära sig trots allt.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Tidig morgon”

 1. Härligt att du kom iväg till gymmet. Otur att du glömde kortet. Själv har man gått en långpromenad. Så kul med kalas. Så roligt att hon kan ha disco med sina vänner.

  Gilla

 2. Det känns så bra att träna & röra på sig innan roliga saker händer resten av dagen. Typiskt med kortet. Tur att du kunde låna ett lånekort. När det är få personer på gymmet så går det snabbt. Ingen maskin att vänta på, behöver inte vara social 💪😊.

  Trevligt att träffa lite vänner innan det var dags för barn kalas 🎂🎈🎁🎀. Grattis till ditt barnbarn!! 🎁🎈🎂🥳🌸.
  Hoppas att du njöt av fikat när du hade varit & tränat tidigare 🙂.

  Ha en bra vecka! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Skönt att träna direkt på morgonen och bonus att där var folktomt. Älskar att ha hela gymmet för mig själv.

  Jag fullkomligt älskar Paris! Så vacker stad och väldigt mysig.

  Äsch du skulle ju fått vara med idag på discot! Roligt ju
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s