Allmänt

Veckans fem positiva

Då var det dags att lista veckans fem positiva. Alltid lika kul att skriva just de här inläggen då de är så viktiga. Den här veckan har varit så bra så det blir ett enkelt inlägg att skriva. Det svåraste blir bara att välja, men det är väl ett ilandsproblem om något.

Sessan fyllde år

Tänk att hon redan är 6 år, och till hösten börjas det i 0an. Stora tjejen här. Pratade med henne efter barnkalaset och hon var så glad över alla fina presenter hon har fått från sina vänner. Till det allt hon fick igår. Till det, alltid så kul att höra hur hon resonerar. Igår hade hon sagt till sin mamma att i morgon ska ni komma in och sjunga för mig och sätta på mig en hatt. Då kommer jag låtsas att jag sover. Hon är alltid så rolig i sina kommentarer och skulle kunna ha en följetång om allt vad hon säger.

Träningen flyter på

Jag har helt klart kommit in i detta med träningen nu Så galet skönt. Körde riktigt tufft i onsdags, och somnade så gott då jag väl kom hem efter att ha varit på gården ett par timmar. Bra då man klarar av att öka så mycket och körde nog rätt så tungt i helgen också då jag var nere och tränade. Är helt klart på rätt spår

Kläderna till helgen är fixade

Jag har verkligen haft ångest för kläderna till bröllopet vi ska på. Det jag hittat har varit knallgrönt, knallrosa, knallorange. Inget av det har jag varit sugen på utan vill ha lite mer diskret. Det jag hittat som varit mer diskret har inte haft min storlek. Men nu har jag köpt in precis allt så ny klänning, ny kavaj och nya skor så nu är tant redo att parta loss på lördag.

Vädret

Kan man annat än bli lycklig då man tittar ut nu? Så fint ute, och man vill inget annat än att vara ute. Vi passade på att åka ut och fika och det var så mycket folk där. Inte alls konstigt då solen skiner och det är så varmt, i alla fall i solen. Nu hoppas jag verkligen att allt håller i sig och att vi får den kanonsommaren som alla behöver och som det pratas 0m.

Fick ett roligt besked.

Nu blir det kryptiskt, men vill inte berätta innan allt är klart. Däremot hoppas jag verkligen att det går vägen, och att det blir som jag hoppas. Kommer berätta då allt är bekräftat på riktigt.

Kramar Madde

15 reaktioner till “Veckans fem positiva”

  1. Dina positiva saker som har hänt under veckan är verkligen uppskattade 😊

   Barn är så härliga. Vad kul att du & Sessan har fått en så bra kontakt 😊 det är en gåva att få det med sina barnbarn.

   Skönt att träningen flytt på bra. Att du är inne i ett flow nu med träningen 💪. Då är det bara att köra på. Å unna sig lite mer vila & mindre träning när det inte är ett riktigt bra flow. I för sig, då ska man verkligen träna. Jaja 😆

   Härligt att du har hittat kläder till helgen att ha på dig till bröllopet å som du känner dig bekväm i.

   Jaa vädret är underbart! Tyvärr lite kyligt. Ni gjorde verkligen rätt i att åka ut & fika 🧁☕️🌿☀️😊 men nu hoppas jag att det blir lite varmt i några dagar.

   Hoppas att det handlar om förändringar som du har skrivit om. Jag önskar dig all lycka till med det!! ☘️🤗🤗

   Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

   Gilla

 1. Det kan vara fint med färgstarka kläder, men som du säger så tycker jag nog också att det är finare med diskretare färger på bröllop och härligt att outfiten är klar nu. Samt vad roligt med ngt påg som du kommer att berätta om senare =D

  Gilla

 2. Jag gillar verkligen dina inlägg med veckans fem positiva. Jag blir glad av det och det får mig att tänka på mina egna positiva stunder under veckan.
  Kram

  Gilla

 3. Vilken härlig lista!! Och jag är nästan lite avis att ni ska på bröllop! Det är alltid kul! Härligt att du hittat en outfit du är nöjd med också! Måste själv ut och hitta en överdel till en konsert jag ska sjunga på i helgen. Pastell ska det vara 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s