Allmänt

Loppis på gården

Loppis på gården

Igår hade vi loppis på gården. En perfekt dag då solen sken och det var en hel del folk ute. Min man försökte sälja lite av allt det som hans mamma lämnade efter sig. Min svärmor virkade grytlappar på löpande band som ni ser och vi kan ju inte ha allt. Allt gick inte åt, men min man tyckte om att stå där i alla fall.

Tycker ändå att det är ett roligt initiativ att anordna sådana här saker i föreningen och väldigt många är ju intresserade av just loppisfynd. Brukar ni gå på loppis? Jag är ingen loppismänniska själv, men vet att många bara älskar det.

Ny vecka

Så var det måndag igen, och en ny vecka. Hur kommer min vecka se ut som då? Som vanligt fullt upp, men det går ju det också

Måndag Jobb 8-15. Därefter en promenad, och sen till gymmet.

Tisdag Jobb 12-20:30 Promenad innan

Onsdag Ledig men PT tid och ska vara på gården.

Torsdag Jobb 7-14:15 Promenad efteråt.

Fredag Jobb 12-20:30 Promenad innan

Lördag Bröllop, men gymmet innan.

Söndag jobbar 12 till dagen efteråt. Kommer inte göra någonting innan 🙂

Hur kommer er vecka se ut som? Några planer?

Kramar Madde

27 reaktioner till “Loppis på gården”

 1. Vilka roliga motiv på grytlapparna!
  Loppis är inte min grej. Jag skänker gärna saker att sälja på en loppis, men jag gillar inte att stå sälja och skulle bara bli galen på alla som prutar 🙂 Gillar inte heller att gå och handla på loppis, vet inte varför. Är nog för ”stökigt” för mig, gillar liksom inte mellandagsrea och sånt heller.

  Gilla

 2. Loppis är jättekul! Sällan jag köper något, men tycker om att kika. Finns inte loppisar här. En massa fina grytlappar ju! Skulle säkert göra glädje på Röda Korset eller dylikt om ni inte får sålt dem.

  Gilla

 3. Så kul med loppis, grytlapparna såg fina ut, brukar sälja saker på tradera men går annars gärna på loppis när jag har tid över.. denna vecka blir lugnare än vanligt eftersom det är sjukstuga hemma

  Gilla

 4. Men oj så många grytlappar din svärmor virkade! Vad roligt med loppis på gården! Så duktig du är som hänger i med motionen runt dina arbetspass:)

  Gilla

 5. Ja, det var inte lite grytlappar 😃. Mm va ju perfekt väder för att stå & sälja. Vad bra att din man gillar att stå & sälja.
  Jag är ingen loppis person. Inte än i alla fall 😊.

  Du har hela veckan bokad. Så du vet vad du ska göra 😊
  För mig beror det på väder & känslan i vinden. Men jobb hela veckan i alla fall. Tisdag kör på kvällen. Troligtvis träning onsdag. Troligtvis spinning torsdag. Mamma kommer hit fredag. Lördag kväll kör uppvisning. Annars är det lite oklart vad som händer. Skönt det åxå 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Kul med loppis. Jag går på loppis för sällan. Något jag gått på oftare är second hand där man kan hitta bra saker till en billigare peng. Jag har inspelning på onsdag och sen ska jag på radiofyris galan på lördag.

  Gilla

 7. Åh så fina grytlappar. Kul att stå och sälja på loppis. För några år sedan hade vi en promenadloppis här i samhället där jag bor. Det var ett roligt initiativ men fick kanske inte så mycket sålt.

  Gilla

 8. Så fina grytlappar!! 😀 Man ser att du har en vecka som är fullspäckad! Mysigt med bröllop!

  Svar till din kommentar hos mig: Anledningen till bytet var att jag inte mådde bra och man tänkte att den antidepressiva nog inte verkade på mig längre.. Men den gör det nu iaf efter pausen med den. Ja det är inte lätt kring medicin, mycket som restas osv.
  Kram

  Gilla

 9. Vilken flitig svärmor! Stod själv på loppis i helgen, fast inomhus. Skönt att rensa ut. Önskade att vår förening också arrangerade gårdsloppis, det hade varit guld värt.
  Sitter och funderar om jag ska testa ett friskis pass hemma o lite ikväll men har extrem träningsvärk från söndagens multifys. Det blir nog ett coreflex pass på torsdag, kanske en toastmadame dejt och lite koloni. Inte allt för många planer
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 10. Jag tycker det är kul med loppis och jag tycker om att gå på det. Men nu var det väldigt längesen jag var på någon loppis alls 🙂 Hoppas något gick åt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s