Allmänt

Det bara händer

Det bara händer..

Godmorgon alla. Snart dags för en jobbdag här igen men tänkte kika in här med lite funderingar. Sista tiden har flera saker hänt som har påkallat min uppmärksamhet. Många äldre som behövt hjälp i varierande grad. Det är precis som någon vill mig något. Visst att saker händer, men i princip varje gång jag gått ut har jag stött på någon äldre som behövt min eller någon annans hjälp. Lite intressant det där.

Idag drog jag två kort och första visar jag här

Riddare i vatten

Bli förälskad eller ett frieri. Behovet att balansera känslor. En inbjudan till ett socialt evenemang

Ja detta var spännande. Jag eller någon i min närhet har starka känslor och en inbjudan till fest står på agendan. Det kan bli stormigt och det gäller att inte bli allt för känslosam i det. Rätt intressant det där Tolkningen kan även vara att det handlar om någon från ett tidigare liv på ett eller annat sätt.

Det jag såg på kortet är det lite stormiga vattnet och det visar även att det kommer röra upp mina känslor på ett eller annat sätt.

Ess i luft

Fantastiska nya idéer och inspiration. Se sanningen i en situation. En utmanande början

Detta var också intressant. Vi pratar om nya idéer, nya möjligheter. Kortet visar också att något jag oroat mig för löser sig till det bästa. För att nå dit jag vill behöver jag en tydlig handlingsplan och även här visar det på någon form av evenemang.

Då jag tittar på kortet ser jag träden i bakgrunden.. tänker direkt på ”man ser inte skogen för alla träd” Dvs att man tittar bara på detaljer istället för helheten.

Vad tror ni?

Kramar Madde

11 reaktioner till “Det bara händer”

 1. Kul med kort, och de har ju många tolkningar också..de kan vara bra avkoppling när man har mycket omkring sig tror jag.. Sj har jag strulande Wi-Fi uppkoppling som inte alls varit på min sida idag

  Gilla

 2. Det kanske är ett tecken att du hjälper äldre personer på något vis.
  Det var spännande & roliga kort. Trevligt med evenemang 😀. Hoppas att det blir bra förändringar i så fall för dig 🤗. Ska bli spännande att följa fortsättningen med dig.

  Ta hand om dig och va rädd om dig vännen❣️🤗

  Gilla

  1. Det har varit en jag hjälpte med HLR, någon höll på att tappa balansen i trappan, någon annan behövde hjälp att ta sig ner för en trappa, men då hann någon annan före te.x. Lite för många sådana saker på kort tid.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s