Allmänt

En härlig promenad

Godmorgon

Vädret håller i sig och naturligtvis passar man på att vara ute så mycket man bara kan. Började med att luncha med dottern på hennes rast för att sen kosta på mig en kaffe och kaka till efterrätt. Så gott och var så sugen på något litet sött.

Efteråt blev det en promenad i Fontin. Älskar den här oasen, och tar gärna en tur runt sjön. Kanske inte så långt, men perfekt då man inte har så mycket tid. Försöker ändå tänka att all rörelse är bra rörelse. Till det lite frisk luft.

12 arbetspass

kvar till semestern och om 17 dagar kvar. Brukar ni också räkna ner så här innan er sommarledighet? I år är den efterlängtad trots en hel del ledigt under pure change. Jag brukar alltid ha väldigt sen semester men just i år var jag allt sugen på lite tidigare. Kanske lite tråkigt då vi inte har semester då alla andra har det, men så blir det. Ska ändå försöka ta vara på varenda ledig tid till att göra saker man mår bra utav.

Kramar Madde

22 reaktioner till “En härlig promenad”

 1. Håller med om att all rörelse som blir av är bra. Idag ska jag trotsa blåsten och cykla till jobbet. Får se hur glad jag är när jag kommer fram….. Gillar verkligen inte att cykla i motvind…. Så mysigt att luncha tillsammans med dottern. Jag räknar också ner till semestern, har 14 pass kvar. Sista veckan inför semestern jobbar jag bara två nätter och lagt veto helgen så att jag på det sättet smyger åt mig lite mer semester utan att nalla av semesterdagarna. 🙂

  Gilla

 2. Trots att jag har snart fem veckor kvar tills semestern. Räknar jag ner alla dagarna. Längtar och behövder denna semester! 😍

  Gilla

 3. Gud vilken härlig bild 🙂 Att sommaren kan ge såna vackra bilder vid en sjö, de liksom är som från en fantasy saga eller något 🙂 Har själv unnat mig kaffe här hemma, men det blev ingen kaka för min del. Men något sött ska man få unna sig ibland, eller hur min vän? Kram

  Gilla

 4. räknar lite med fasa ner till barnens sommarlov. De kommer vara lediga 10 veckor. Men tar 5 veckor innan maken får ledigt. så lite blandade känslor inför kaoset när jag är ensam på dagarna med dem

  Gilla

 5. Är alltid gott med nått sött efter maten, de brukar ofta smaka så mycket godare efter maten.
  Försöker att vara ute så mycket som möjligt nu när det är fint väder, men de senaste dagarna har det blåst kalla vindar tyvärr.

  Gilla

 6. Underbart med promenad och att vara ute nu. Tycker temperaturen som är nu är perfekt.
  Jag brukar räkna ner till semestern men det är lite långt kvar för mig så har inte börjat med nedräkningen än.

  Gilla

 7. Skönt med en promenad. Du har helt rätt i att det är inte längden på promenaden som spelar roll utan det är att man kommer ut på en promenad. Jag själv har semester vecka 29 och 30 men det kanske jag har sagt. Hoppas du får en bra lördag!

  Gilla

 8. Vilket fint ställe att promenera! Så skönt att du har så kort tid kvar till semestern. Jag har för det mesta tagit så sen semester som möjligt, men det har endast berott på att hösten har känts så lång annars. Bäst vore det att gå tidigt och komma tillbaka sent 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s