Allmänt

Vart är jag nu?

Tar upp ett gammalt tema

Då jag mest kommer jobba under sommaren i år igen så tänkte jag ha lite temadagar under juni, juli och augusti i år. Vid några tillfällen på min gamla blogg visade jag bilder och sen fick ni gissa vart jag var. Flera sa att just de inläggen var uppskattade. Tänkte ta upp de under sommaren, och svaret kan vara både hemma, utomlands runt om i Sverige, men kommer naturligtvis ge er lite ledtrådar om vad jag är ute efter. Har lite planer på andra temadagar också, men har inte riktigt bestämt mig ännu.

Fler temadagar

Funderar lite på andra ämnen att ta upp, och närmast till hands ligger fredagsdrycken, och kanske sommarplågan. Syftar naturligtvis på någon låt som hör sommaren till. Ja, allt tål att funderas på. Ni läsare kanske har ett tips på ett återkommande ämne som jag kan skriva om under sommaren? Tar gärna emot tips, och någon annan kanske får ett tips på vad dom kan skriva om också.

Lampskärmar

Ja fram till jag sätter igång så bjuder jag på lite lampskärmar som finns uppsatta på en gata här i min hemstad. Tycker allt dom piggar upp en del, eller vad säger ni?

Hur som, från och med nästa vecka är det sommarfeeling som häller här på bloggen.

Kramar Madde

22 reaktioner till “Vart är jag nu?”

 1. Jag gillade dina inlägg när man skulle gissa var du befinner dig. Inte för att jag visste var men det var kul att få se. Temadagar har jag också kört med till och från. Funderar på att lägga lite engagemang på min blogg vad gäller olika teman. Tex min kategori ”läkande pilates” skulle vara kul att damma av.

  Gilla

 2. Jag har ingen aning om vars du befinner dig eller bor (jag kommer inte ihåg allvarligt talat) men med alla lampskärmar så där.. 🙂 Alltså jag tycker bara det ser bara fränt ut om inte annat! Kram ❤

  Gilla

 3. Jag vet inte om jag har besökt din blogg. Så att jag har varit med när vi läsare ska gissa på en stad & du har gett ledtrådar. Men det låter väldigt kul! 😃

  Jag vet ju en bloggare som har fem frågor. Hon lägger ut dem frågorna på fredagar vet jag.

  Håller med! Lampskärmarna blir man glad av 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Härligt att ha temadagar på bloggen nu i sommar då du ska jobba mycket. Det där med sommarplåga låter kul för det är ju vissa låtar som man förknippar med sommar. Här ska man vara ledig vecka 29 och 30 då radion är stängd. Den första veckan ska jag vara uppe hos morsan.

  Gilla

 5. Ska bli kul att läsa dessa blogg inlägg, kanske inte kommer att läsa alla dom inläggen där man ska gissa sig till vart du kan befinna dig någonstans. Men ska iallafall försöka att läsa många av dom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s