Allmänt

Bankärenden och träning

Nytt bank-ID

Godmorgon alla. Ledig dag igår och fullt upp hela dagen. Jag skulle förnya mitt bank-ID och lyckades tabba mig så allt bara försvann och jag kom inte in någonstans. Så surt Försökte ringa till banken, men då jag inte kunde identifiera mig så hade dom svårt att hjälpa mig. Helt förståeligt. Dom kan ju inte veta vem jag är och då ska inte sådan information lämnas ut. Dom kunde skicka en ny kod, men det skulle ta upp till fem bankdagar och jag behöver ju komma åt min bank.

Igår var jag nere på ett kontor, och skulle be om hjälp. Mitt Swedbank i färskt minne kände jag pulsen gå upp och vara redo för en fight igen. En hel del folk, och då jag kom in och talade om vilket ärende jag hade så skickade hon mig till en ensam kassa och det gick så fort att få hjälp. Hon som hjälpte mig var så trevlig och det gick så smidigt. Sådant gillas helt klart.

PT tid

Jag har inte alls kommit iväg och tränat så som jag önskar, men igår hade jag en tid med min PT. I början gick det inte alls bra, men lossade sen. Oavsett, så tungt igår men det pulshöjande gick bättre än tidigare. Små steg åt rätt håll. Däremot ökar vi vikterna rätt rejält, och då jag inte orkade mer la han på ännu mer… Har ju sagt att jag ville ha en slavdrivare och i fortsättningen får jag tänka mig för innan jag önskar mig något.

Snurrade på deras hjul och fick upp att jag skulle sitta själv en stund och meditera. Efteråt satte jag mig och var så nära att somna, En timme gick så fort kan jag säga. och var nästan lite vimmelkantig då jag åkte hem. Värmen gör säkert sitt till också. Men, behövde nog det.

Men idag är det en ny dag, och jag ska jobba ikväll igen. Hade bara onsdag som ledig dag, men tänkte ta mig ut en sväng ändå.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Bankärenden och träning”

  1. men ett sådan hjul borde man ju ha hemma, med lite olika uppmaningar för välbefinnande. Bra att det fixade sig på banken i alla fall

    Gilla

  2. Så duktig du är som tränar och står i. Jag saknar att träna men så fort jag gör något som stressar kroppen, eller om jag gör något ansträngande får jag feber. Kan säkert bero på någon skit jag har i kroppen ELLER stressrelaterat då jag var sjukskriven för utbrändhet för några månader sen, du minns det säkert. Ja men att vila är så bra, värmen kan göra en vimmelkantig trött och nästan svimfärdig. Hoppas du äter och dricker bra, mycket vatten och försöka ta det lite lugnt. Här behöver vi inte oroa oss för värmeslag (inte än iallafall) Vi har kyligt och det blåser som tusan. urrburr! kram fina du ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s