Allmänt

19 dagar kvar till semester

Snart semester

Godmorgon. Blev inget inlägg igår, men jobbade hela dagen igår. APT och sen ett kvällspass. Långa dagar, men idag är jag ledig. Så skönt, även om jag har fullt upp idag.

Vi pratade semester och insåg att jag har semester om två och en halv vecka. Helt otroligt. Brukar räkna ner lite tidigare, men har glömt av det. Tiden har gått så fort.

Brukar jobba hela sommaren

och i år är inget undantag. Har ju väldigt tidig semester, och ett par veckor senare i höst. Har varit så dålig på att ta vara på nuet, och hoppas verkligen jag kan ändra på det i år. Hela sommaren har bara varit en startsträcka inför semestern vilket är väldigt korkat egentligen. I år ska jag ta vara på varenda minut av min ledighet.

Göteborg har så mycket att erbjuda

och gäller att ta vara på det. Vi har pratat om att låna barnbarnen ett par dagar, och göra stan. Grindstugan kommer få ett par besök och naturligtvis ett par takbars rundor. Finns en del i Göteborg.

Det kommer bli en roadtrip, och naturligtvis en hel del strandhäng.

Vad har ni för sommarplaner?

Kramar Madde

22 reaktioner till “19 dagar kvar till semester”

 1. Vår sommar blir lite annorlunda iom att maken cyklar med Team Rynkeby och ska avsluta med att cykla till Paris i juli. Så fram tills dess är det mycket cykling för honom och svårt för oss att hitta på så mycket. Men familjen kommer att åka till Paris och stå där och vinka in honom. Och i augusti blir det en trip till USA för att hälsa på bästa vännerna där.

  Jag har förmånen att kunna vara mycket ledig på sommaren. Eller, jag har möjlighet att sköta stora delar av mitt jobb från distans så jag kan vara hemma mycket med barnen. Dock tänker jag på att det nog också är viktigt att nyttja hela sommaren till saker, inte bara då man har semester. Skippa den vanliga middagen hemma, ta en picknick på stranden eller i någon park. Åk och ta ett kvällsbad (eller titta på om man är badkruka hehe).Själv ska jag försöka planera in mer dagsturer denna sommaren, har börjat göra en liten lista 🙂

  Gilla

 2. Så skönt att det är så kort tid kvar innan det är dags för semester. Har fortfarande sex veckor kvar tills det är min tur för semester. Låter som ni kommer få en toppen semester med barnbarnen. Roadtrip låter underbart! 😀

  Gilla

 3. Så skönt med semester vännen 🌸 Jag hoppas att du vill följa mig fastän jag är på wp, vi tappade kontakten där ett tag vilket jag tycker är så synd. Ha en bra dag fina du kram 🌸

  Gilla

   1. Vad skönt att höra 🙂 ❤️ Har fixat så det ska bli lättare för alla att kommentera, jag skrev en infobubbla att för att kommentera hos mig så är det bara att klicka på rubriken 🙂 Är typiskt ett sånt tema men jag köpte det och jag älskar det, vill liksom inte byta det då ❤️ Kram fina du

    Gilla

 4. Skönt att ha ledig dag efter en fullproppad dag 😊. Mm inte långt till semester nu. Jag får jobba ett tag till. Fram till mitten av v29. Sen ca 3v ledigt. Ska bli gött 😊.
  Låter som en bra plan att låna barnbarnen & göra lite roligt med dem. Jaa, Göteborg har mycket att erbjuda 😀.
  För vår del blir det några dagar med min familj. Sen några dagar med Kents familj. Sen bara ta det lugnt. Ta dagen som den kommer. Men hoppas att det blir en hel del dagar vid strand, hamnen, åka iväg & äta glass 🍧😋.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

  1. Glass är ett måste på sommaren… Även om jag går på viktväktarna unnar jag mig det ibland. Räcker ju med en kula bara, och kunna njuta lite oftare.

   Gilla

 5. Har tidigt semester jag med i år. Men föredrar faktiskt att ha senare på sommaren, det är oftast då man är som mest slut.
  Göteborg är ett ställe som jag skulle vilja besöka, men det är dock så långt dit. Det är sju, åtta timmars bilresa (enkel väg). Så att man kommer att vara rätt mör när man kommer fram.

  Gilla

 6. Skönt att kunna ta ledigt när inte alla andra har ledigt, att njuta utan alla turister. Vi behöver ta på industrisemestern- lite mer tvingande tyvärr. Men då kan du ju verkligen räkna ner nu – måste kännas så skönt. Juni verkar ju dessutom bli väldigt fin och det är ju kul. Hör har vi två större aktiviteter bokade på semestern, Astrid Lindgrens värld och Hafsten – sen blir det mer små utflykter och krabb fiske mm

  Gilla

 7. Vad härligt med semestern snart. Jag har sen semester i år och går inte på semester förrän vecka 30.
  Det gäller precis som du säger att ta vara på varje stund, men det är lättare sagt än gjort.

  Gilla

 8. Härligt att ha semester. Jag ska vara ledig då radion är stängd två veckor. tror det är vecka 29 och 30. Har planerat att jag ska upp till morsan och hennes man den första veckan. Annars har jag inte något speciellt planerat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s