Allmänt

Köper jag rosa bandet?

Nu i Oktober tänkte jag hänga på Madeleines bloggutmaning Har ju gjort det i perioder, och ofta bra med tips på ämnen att skriva om. Flera svarar bara på frågan och jag brukar sväva ut ganska rejält. Inget undantag idag.

Det finns väl ingen som inte vet vad rosa bandet står för så tänkte skriva lite om årets designers. Emma Östlund. Känner ni igen namnet? Det är inte alls säkert, men har ni sett filmen catwalk med Glada Hudik så kanske ni vet vem jag pratar om.

Emma förlorade sin mamma ni cancer 2015, ungefär samtidigt som Emma började leva efter år av mobbing,

Årets rosa band är så fint tycker jag. Sammet, med härliga starka färger, precis som designern.

I morgon är det gräddtårtans dag, men skriver mer om det då.

9 reaktioner till “Köper jag rosa bandet?”

 1. Känner igen namnet och personen då jag såg filmen redan när den kom på bio. Visste inte att hon hade förlorat sin mamma i cancer. Själv har man inte köpt rosabandet någon gång men är sugen att göra det i år.

  Gilla

 2. Jag känner igen namnet. Har sett henne i olika saker.
  Det är en fin sak hon gör för att hedra sin mamma 🎗🙂. Ja, designen representerar henne klockrent.
  Jag stod & höll i ett paket igår. Men köpte det inte då. Kommer nog köpa 😊
  Hoppas att du har en bra dag❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s