Allmänt

Såg ni idol?

Som ni vet är jag lite av en idolnörd och följer det så ofta jag bara kan. I år är inget undantag. Min man gillar att följa uttagningen, men det brukar jag inte följa, däremot fredagsfinalerna. Igår, vilken fredagsfinal alltså. Så grymt duktiga alla var. Helt klart har nivån höjts i år. Man kan inte tro att detta är första finalen.

Vad tyckte jag om den då? Två tycker jag sticker ut lite extra. Nike i första hand och Caroline i andra. Så galet duktiga. Vinner inte Nike hela så blir jag förvånad. Sen har vi en helt ok mitten, där jag ser Sebastian och Klara som lite mer. De jag tror åker ut i början är Ida, Carmen och Ruby. Trodde någon av dom skulle åka före Vera om jag ska vara ärlig. Samtidigt är det inte jag som bestämmer.

Sen vet man inte hur alla utvecklas. De här veckorna är ju ett lärarande och levererar man inte varje vecka hänger man löst så är det bara.

Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe, och ska alldeles strax ta mig till jobbet för ett hela dagen pass.

kramar Madde

10 reaktioner till “Såg ni idol?”

 1. Jag såg Idol från 21. Då jag titta på ”1 mot Sverige”. Kände att jag vill inte se reklam 😏. Men håller med att det är en hög nivå i år. Ska bli kul att se nu under hösten hur alla utvecklar sig & så 🎶🎤😊. Det tycker jag är roligast.
  Jag sitter & dricker en kopp te efter frukost & ser på Nyhetsmorgon 😊. Skön start på denna lördagen den 1:a oktober 🍁.
  Hoppas att det är bra med dig. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Tittar på Idol och såg det igår. Tycker att det var många som var lite sämre igår en de varit hittills. Det är klart stressande att hinna öva in alla på kort tid och så nerver på det iom att det var första riktiga fredagsfinalen.

  Förresten så saknar jag en ”kommentera-knapp” hos dig nu, måste trycka på inläggets rubrik för att kunna kommentera vilket blir ett extra moment när man har flera inlägg att läsa och ev skriva något på 🙂

  Gilla

  1. Jag är medveten om det, men vet inte hur jag ska lösa det 🙂 Ska kolla med de som kan wp bättre än mig. Det är säkert nervöst inför stora finalen, men tycker ändå de höll väldigt hög klass mot många andra år. Tänk det här gänget om några veckor,

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s