Allmänt, Hälsa

Triggar kaffet min hosta?

Godmorgon alla. Har ni sovit gott? Är ju ständigt trött, så sov helt ok inatt. Ja, ni som följer mig vet ju att min hälsa inte är den bästa och letar för fullt efter hur jag ska må bättre. Sista månaderna har jag hostat rejält igen, och fortfarande är det ju känsligt att hosta ute bland folk. Tog upp allt med läkaren, men han såg ju inga problem med att jobba så då gör jag det.

Något jag sett under senaste dagarna är att jag hostar mer efter att jag druckit just kaffe, Blev så tydligt igår, , men även i morse. Ska testa under en vecka och se om det hjälper någonting. Samtidigt, hur ska jag klara av att vara utan kaffe i en vecka? Mycket coca cola får det bli.

Ja det kommer bli en utmaning både för mig och mina kollegor, men den stormen får vi allt rida ut ihop.

Samtidigt, är så galet trött på att må som jag gör, men vågar verkligen inte söka vård igen. Läkarna kommer väl bara tro att jag är rabiat och bråkig. Så tråkigt då jag bara vill bli frisk.

kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s