Allmänt

Lite shopping på rituals

Märkte att mycket av min hudvård tog slut, och allt på en gång. Då vi ändå var i stan gick vi in på min favoritaffär rituals. Det fick bli en rengöring, dagcreme, och ögoncreme. Tycker de är så prisvärda, men det plockar ju ändå på då allt behövs samtidigt.

Testade den nya limited serien som kommit, och var inte så svårövertalad. Duschcremen är nästan slut, och passade på att köpa ett paket med doftljus och hudcreme också. Luktade så höstigt, och kommer bli perfekt rugga kvällar framöver.

Min man ville ha massageolja då det skulle hjälpa mig med all värk, Vi har pratat om det så länge, men nu fick vi köpt en. Som vanligt då man handlar över en viss summa får man en present. Valde en duscholja i sakura. Det blev betydligt mer än vad jag tänkt mig, men ibland så måste jag få unna mig. Ljuset ska jag tända i morgon då jag kommer hem, och bara få mysa tills min man kommer hem från jobbet.

Nu är det snart läggdags här, men vi syns i morgon igen.

kramar Madde

10 reaktioner till “Lite shopping på rituals”

 1. Rituals är också en favoritaffär här hos mig också. Den nya serien ser häftig ut. Tycker det är så bra att man får gåva om man köper för en viss summa. Ska köpa deras julkalender i år men det får bli i november.

  Gilla

 2. Jag måste erkänna att jag förstår inte vad hypen är med Rituals. Jag har inte fastnat för dom helt enkelt tror jag.
  Självklart måste man unna sig ibland, i synnerhet när man lever med varje varenda eviga dag. Vi måst ta till alla knep för att orka ta oss igenom ännu en dag med smärta.
  Kram

  Gilla

  1. Jag fastnade för deras scrub då den kom, och sen har jag testat de andra produkterna efter hand. Insåg att dom var lika bra som det jag brukade handla, men bara så mycket billigare 🙂

   Gilla

 3. Rituals är en absolut favorit här med, har många av deras produkter här hemma, framförallt lotions. Manne. Här fick en del spray från rituals som är så god, inte testat deras olja men bra tips.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s