Allmänt

Skolfotograferingens dag

Hade lust att skriva godmorgon, men det är ju knappast sant. Har jobbat hela helgen och gick av i morse klockan 11 i morse. Lunchade med min dotter och sen åkte jag hem och sov, Vaknade för en liten stund sen, men är lika trött fortfarande. Bara bita ihop och fortsätta. Det är inte bra det här, men har ju inget annat val.

Tänkte fortsätta med Madeleines bloggutmaning och idag är det visst skolfotograferingens dag. Vi skulle visa ett skolfoto, men får nog göra er besvikna. Har inte hittat nåt på mig, Har nog inga kvar men bjuder på ett på yngsta barnbarnet istället, Den förskolan tar kort regelbundet, vilket inte verkar vara på de andras sessornas ställe.

Har ni kvar några skolfoton? Jag får väl skylla på att det var fyrtio år sen jag lämnade skolans värld om man räknar bort min yrkesutbildning,

8 reaktioner till “Skolfotograferingens dag”

 1. Jodå, tror jag har alla kvar i nån låda. På vår tid bytte man ju bilder med varandra, så jag har även en liten pärm med andras foton. Vissa vet jag inte ens vilka de är 😉

  Gilla

 2. Nej, inga skolfoton kvar på mig, det ska finnas i någon kartong från min mammas dödsbo men allting är fortfarande orört i huset hon bodde i fast att hon gick bort 2018..men någon gång blir det att rensa där

  Gilla

 3. Trevligt att luncha med din dotter 😊. Sen skönt att hemma & vila en stund.

  Jag har skolfoto i fotoalbum. När jag gick i skolan så tog vi foto vi denna tid varje år. Va inte om det var min bästa att göra i skolan. Men ändå att slippa att göra uppgifter i klassrummet.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Det finns nog kvar men kanske inte hemma hos mig utan hos mor & far.
  Vi har i princip inte köpt några skolfoto på våra barn sen de gick på fsk. Fruktansvärt dålig kvalitet på fotona de flesta åren. Dessutom så fotograferar jag ju barnen mycket.
  Sen byter inte barnen foto med varandra som vi gjorde när jag var liten. Lycka var när man kunde byta foto med sin kärlek. Många foto som blev sönderpussade. Hahaha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s