Allmänt

Kanelbullens dag.

Fortsätter med Madeleines bloggutmaning för oktober. Så bra med lite olika teman att blogga om.

Idag är det kanelbullens dag, och självklart ska den firas tycker jag. Hann inte med det på jobbet, men då jag kom hem köpte jag med mig bullar hem som vi kunde äta efter middagen. Ibland är det enklaste det godaste eller vad tycker ni?

Dagen idag blev inte som planerad. Började redan 8 och har i princip aldrig dagturer så åkte i god tid. Kom tidigt till Kungälv och bestämde mig för att handla. Plocka på mig det jag skulle ha och skulle betala. Inte ett ända kort låg i facket. Ni kan tänka er min panik. Insåg att dom måste ha ramlat ut hemma, men stressen gjorde sig påmind. Inte blev det bättre av att hon i kassan inte kunde dölja hur sur hon blev Jag kan ju inte vara den ända som råkat ut för något sådant.

Dagen gick väl bra, men var så galet trött. All energi går åt att inte göra några allvarliga misstag, men mer orkar jag inte. Ska lägga mig snart och njuta av min lediga dag i morgon. Ska bara gå runt och skrota tänkte jag.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Kanelbullens dag.”

 1. Håller med om att ibland kan det enkla vara så gott. Själv åt jag kanelbulle på radion. Otur med korten. Ibland har folk inget pokerfejs. Det där är du säkert inte ensam att råka ut för.

  Gilla

 2. Men fy vad stressande med korten! Jag har så att jag kan betala med telefonen vilket är väldigt skönt om jag skulle råka komma iväg utan kort. Hoppas korten låg som de skulle där hemma!

  Gilla

 3. Att köpa kanelbullar är lika bra som att baka egna. Ingen tar ut den andra.

  Om kassörskan blev sur så ska hon inte jobba med människor och service!
  Ett tips från mig, som ofta glömmer min plånbok, är att använda Apple-Pay eller Samsung-Pay. Det är så himla smidigt för telefonen den har jag alltid med mig. Dessutom kan man knyta sitt ICA-medlemskap till kortet så behöver man inte tänka på det. Går säkert att göra så med andra affärer också. Sen finns det ju appar för olika affärer där man har sitt medlemskap. Bara ett tips i all välmening.
  Kram

  Gilla

  1. Min man sa just det till mig att jag borde koppla kortet till telefonen. Får nog gå in och kolla på det. Borde också koppla kortet till icakortet. Allt för att det ska bli smidigare då man handlar.

   Gilla

 4. Egentligen gillar jag inte jippodagarna men denna dag kan man ju inte annat än att älska. Jag bakade igår morse vilket uppskattades av alla inblandade. Så gott alltså med bullar

  Gilla

 5. Åh vad jobbigt att inte korten var med, hänt mig med att jag har glömt kortet hemma. Det är så stressigt, men skönt att dagen var helt okej i övrigt 🙂 Njut nu av din lediga dag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s