Allmänt

Covid19 så här hösten 22

Sent inlägg igen, men har varit galet trött. Mellansessan sov här, så inte så mycket sömn för mig. Klarar ju inte riktigt det just nu. Ögonen går i kors på mig

Tänkte i alla fall svara på frågan hos Madeleine Ingen har ju missat att vi haft en pandemi, och alla restriktioner. Till det, vaccinets vara eller inte vara. Ingen har väl undgått att jag är positiv till vaccin, och tror ändå att det är det som gjort att vi fått ordning på det där lilla viruset. Att betydligt färre ligger på IVA eller blir riktigt sjuka. Tror även att min vaccination hjälper de ovaxxade… Vad man än säger så kan inte alla ta alla vaccin.

Till det får vi inte glömma att viruset fortfarande härjar, många testas fortfarande positivt och att vi kommer få leva med viruset. Förhoppningsvis blir det som influensan. Att man kan bli rätt dålig ett par dagar, men väldigt få blir riktigt dåliga.

Jag hade det i mars, kändes lite som jag föll på målsnöret. Blev inte alls dålig, förhöjd temp ett par timmar. Däremot tappade jag smak och lukt och det var lite skumt. Får erkänna att det inte är bra ännu. Vissa smaker är förvrängda, och jobbigt då jag ska laga mat. Tröttheten,, vet inte om det är efterdyningar av covid eller allt annat som hänt i mitt liv.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s