Hälsa

Veckans kort

Godmorgon alla. Idag har jag en dagtur, och alltid lika segt. Är ju van med att jobba kväll så det blir alltid en omställning. Det är ändå skillnad på att ha sovit och redan är på plats då man börjar klockan 6. Mycket enklare. Men nu är det inte så, och det är bara att gilla läget.

Drog lite kort i morse både från soul work leken och mina änglakort.

Lite ord att ta med sig och hur jag tolkar korten just nu. Som jag sagt tidigare. Övar mig fortfarande, och har även extremt svårt att läsa av för andra. Däremot lyckas jag ofta för mig själv, kanske för att jag faktiskt vet mer om vad jag behöver och korten förstärker.

Det är ditt soul work.

Första kortet och så träffande. Ni som läser det, ta det på rätt sätt nu, Får mängder med goda råd och har hittills inte stött på någon där jag känt att det varit av elakhet eller för att härska över mig ( ja om man räknar bort vården då) Jag har lyssnat och är så tacksam för att ni alla bryr er så mycket. Just nu vet jag vad jag behöver men ska bara få till orken. All energi går åt till att klara av jobbet och inte göra något allvarligt misstag där. Både dubbel och tredubbel kollar mig efter varje moment.

Nästa kort jag drog var från min änglalek. Känslighet kom upp. I början läste jag bara budskapet, utan att titta så mycket på kortet. Det jag dras till på kortet är betydligt viktigare. Känslig har jag alltid varit, nu mer än någonsin kanske. Behöver få lugn och ro runt omkring mig, Naturen har alltid hjälpt mig där, ändå är jag en storstadstjej. Då jag tittade på korten var det första jag såg de tre änglarna runt omkring Haniel. Har kanske några som vakar över mig, undrar bara vilka.

Kramar Madde

17 reaktioner till “Veckans kort”

 1. Hoppas det gick bra att jobba dagstur trots allt. Fint med korten, bra att du kan tolka dem för dig själv, det är ju det viktigaste. Såg inte heller änglarna runt om, fick vinkla skärmen för att se dem 🙂

  Gilla

 2. Förstår om det blir en omställning om man är van att jobba andra tider, tycker det är jobbigt nog att gå tillbaka till rutiner efter semester eller långledighet, men att ha olika tider på vanliga veckor kan vara kämpigt med, kul att söysselsätta sig med lite kort, inte riktigt förstått det där men kul att du delar med dig

  Gilla

  1. Riktiga tarot vill jag också lära mig. Hittills har jag inte fastnat för det, men tittar på en kortlek. Bara så svårt att välja. Änglakort är lättare tycker jag. Men det är bara att öva, öva och öva ännu mer.

   Gilla

 3. Godmorgon 😊
  När man väl är på jobbet så går det ju bra.
  Måste va lite välbefinnande att sitta & dra kort. Få några minuter för dig själv att reflektera i vad som står på korten 🙂.
  Klart bryr vi om dig🤗.

  Det är ju bra då att du har utsikt mot naturen ifrån ditt hem. Kanske är bland annat din dotters man som vakar över dig & andra som du har nära. Men inte finns idag. Bara i hjärtat ❤️som vakar över dig.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Kul och se att du också använder dina änglakort. Jag tycker det viktigaste är att man kan läsa korten åt sig själv och förstå dem. Sedan kan du ju öva mer sen om du vill på att läsa av korten åt andra Hoppas du får tid till litelugn och ro. ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s