Allmänt

Har affärerna börjat julpynta än?

Missade gårdagens fråga hos Madeleine så idag får det bli två sådana inlägg. Ska vi börja med gårdagens? Har affärerna börjat julpynta ännu?

Då vi var på Gekås så hade dom en hel del redan. Dom har ju en stor avdelning med just säsongsvaror och jultorget är alltid så roligt att gå i. Så mycket fint, och i en prisklass där man har råd att handla. Köpte en ny ljusstake till köket, och det för 200 kronor. Hade fått betala betydligt mer om jag handlat i stan.

Har inte varit i affärer på ett tag efter det, men då gångerna jag sprungit förbi har jag sett att dom börjat lite smått. Känns ändå som om de flesta vill få klart halloween först innan dom fortsätter med julen.

Många vill vänta till december, men tänker att november är det nog dags att börja. För visst vill vi ha klart allt till första advent? Jag vill det i alla fall.

Hur tänker ni runt omkring detta? När är det dags att börja handla hem julsakerna?

6 reaktioner till “Har affärerna börjat julpynta än?”

 1. Jösses ja, jag tycker allt startar tidigare och tidigare nu för tiden. Vissa affärer började ju med julpyntet redan i september! 😅 Nej tack för mig. I november känns väl okej, men inte tidigare! Haha.

  Gilla

 2. Jag tycker att det är tråkigt att kolla på julsaker i affärerna nu. Det gör mig stressad. Det var ju precis sommar?!? Jag känner mig stressad att jag behöver köpa saker nu innan allt tar slut. Och jag vet att jag behöver lite nytt då vi ju flyttat under året. Förtränger det ett litet tag… 🙂

  Gilla

  1. Håller med om att det är lite för tidigt. Samtidigt så har flera inte börjat än, först halloween 🙂 Gäller att få ut så mycket som möjligt av oss konsumenter

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s