Allmänt

Grattis

Idag vill jag gratulera min yngsta dotter på hennes 29 års dag. Tänk att jag har så gamla barn. Helt otroligt.

För 29 år sen föddes min yngsta, och precis som två av mina andra barn blev det ett planerat snitt. Anledningen? Jag hade gjort två stycken innan och risken är ju alltid större då att något går galet. I alla fall för 30 år sedan.

Ja, hon har fått lära sig saker man inte ska kunna vid så ung ålder, men känns ändå som hon lever det livet hon vill i mycket just nu. Nygift, en fantastisk dotter. Bra boende med mycket barnfamiljer i närheten.

Så återigen. Ett stort grattis älskade dotter.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Grattis”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s