Allmänt

Med eller utan styre

Då fortsätter vi med Madeleines bloggutmaning. Med eller utan styre. Tankarna går väl direkt till styret av vårt land.

Ja undra om vi får en regering idag eller inte, och undrar vilka som kommer sitta i den. Tyvärr har vi ett snyftparti, ett parti som bär en extremt tungt klädesplagg. Offerkoftan heter den visst.

Kan inte förstå hur det kan vara Sveriges näst största parti, och de som sympatiserar med dom, har dom verkligen hört dom prata?

Dottern hade i uppgift att gå runt och fråga 3 olika partier ett par frågor som skulle vara samma till alla. Hon valde SD, L samt MP för att få en spridning på vart dom står. L och MP hade ju svar på frågorna medans SD bara svamlade. En av frågorna var hur man skulle komma till rätta med stöket i skolan. SD lösning var OBS klasser. Kunde inte vara tyst utan sa att vi båda jobbar inom LSS, och man måste väl ändå se till varför barnen stökar runt? Då började dom skruva på sig och blev extremt obekväma. Ryckte på axlarna och sa ni fattar väl vad vi menar. Kalla det för vad ni vill… Helt seriöst. Det är de här människorna som ska styra vårt land. Sveriges andra största parti.

Förslag om att dra in bidragen för INVANDRARE som inte går på föräldramötena. Men varför bara invandrare? Ska det inte gälla ALLA som går hemma och inte orkar bry sig om barnens skolgång? Varför bara en viss grupp?

INVANDRARE som begår brott, samma sak där. Hårdare straff, osv. INVANDRARE med taskig kvinnosyn. Listan kan göras lång. Då jag frågar om svenskar som gör exakt samma sak blir det väldigt besvärligt.

Nästa grupp dom går hårt mot är homosexuella. Dom ska inte få skaffa barn utan det ska vara en MAMMA och en PAPPA. Sen spelar kvaliteten på de personerna inte någon roll utan vad dom har mellan benen är det viktigaste. Finns ingen forskning på att regnbågsfamiljer är sämre på något sätt än kärnfamiljen. Det viktigaste är väl ändå att barnet växer upp med trygga vuxna som älskar dom? Det oavsett om det är pappa, pappa barn, mamma, mamma barn, eller mamma, pappa barn?

Enligt 2018 partiprogram motsatte dom sig även adoption om man var ensamstående då alla barn ska ha en mamma och en pappa.

Allt detta är så långt ifrån mina värderingar det bara går. Sen förstår jag personer som är rädda, som vill ha en förändring. Det vill jag med, men dessa förändringar vill jag inte ha.

Får hålla med L ledare. Problemen vi har i Sverige löser vi inte genom att kasta ut alla invandrare, eller klämma åt dom ”rika” Så enkelt är det inte.

4 reaktioner till “Med eller utan styre”

  1. Håller fullständigt med dig. Jag fattar inte hur SD kan få så många röster. Ska man dra in bidragen för invandrare som inte går på föräldrar mötena så ska man väl göra för svenskarna som inte gör det heller. Stöket i skolan måste man kolla varför en elev är stökig så som du skriver.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s