Allmänt

Ett blått och ett brunt.

Dagens fråga från Madeleine. Visst tänker man på politik då det kommer till det påståendet? Jag var likadan, men tänkte om efter att ha kikat in hos just Madeleine.

Tänkte direkt på David Bowie som jag i alla år trodde hade olika färg på ögonen, Var helt säker på det fram till idag då jag googlade lite på just det. Då det kommer ti David Bowie hade han blå ögon men hade anisokoria, Förstår jag det hela rätt så beror det på olika stora pupiller vilket gör att det ser ut som om ögonen har olika färger. Rätt häftigt egentligen. Tänk vad man lär sig då man bloggar och vill skriva lite andra inlägg.

Tänk vilka vändningar ett inlägg kan få. Från att det skulle vara politiskt så blev inlägget medicinsk och jag fick lära mig något nytt.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Ett blått och ett brunt.”

  1. Ja det där är intressant. Med olika färger på ögonen. Tyvär har jag inte mött någon som har olika men vore kul 🙂 alla är vi olika 🙂

    Gilla

  2. Har också alltid trott att Bowie hade olika färg på ögonen. Det har ju säkert varit det vi har läst förut, och nu har säkert någon kommit på att det i själva verket fanns en annan förklaring, kanske 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s